Руслан Кузьо | 3 Липня 2011, о 23:55 |
---|---|
Користувач |
USB SSD Floppy Drive Emulator!!!!! Друзі, хто що чув про цю річ??? Хочу собі купити до Корга Па50, але хотілося б почути якісь відгуки. |
Богдан Іванишин | 4 Липня 2011, о 00:39 |
Адміністратор |
Руслан, Якщо ти про звичайний USB Флопі - привід, то я чув і навіть маю його. Сєрий за нього зпалатив приблизно 20 $. Від SONY. Річ супер, помагає спілкуватися між РА 50 і компютером!! |
Руслан Кузьо | 4 Липня 2011, о 09:49 |
Користувач |
Та ні .Я про іншу річ. Цей емулятор вставляється в клавішу замість флопіка. Ось фото і опис (на англійській) .
Floppy Drive Emulator for Roland E50, Yamaha PSR, KORG Replace your floppy diskette with this 3.5" USB floppy drive emulator which is compatible with a wide range of keyboards. The USB floppy drive emulator provides a longer life span, higher capacity and more reliability Benefits:
|
Богдан Іванишин | 4 Липня 2011, о 11:54 |
Адміністратор |
Класна штучка! Потрібна річ! А ціна? Де можна купити? Монтаж можна самому провести?? |
Руслан Кузьо | 4 Липня 2011, о 16:48 |
Користувач |
Стільки запинань!!!!!!! В США ціна від 25 доларів! Монтаж, думаю можна і самому зробити. просто замінити один привід на другий |
Roman | 4 Липня 2011, о 19:16 |
Користувач |
В Україні USB SSD Floppy Drive Emulator продається? А то дискети скоро закінчаться... |
Богдан Іванишин | 4 Липня 2011, о 19:47 |
Адміністратор |
Руслан, а чого так багато "знаків оклику" ?? Форум напевне і є для того що б питатися і відповадати? Дякую! Але щоб його напевно везти з Ebay, то доставка буде дорожча ніж сам привід . Маю знайомого менеджера з магазину "трембіта" , Запитаюся в нього яка ціна "реальна" буде в нас на Україні. Буду знати відпишу. А "опція" потрібна, ніц не скажеш!
Ще цікаво як його побаче сама "клавіша" !!?? Ото вже інше питання, чи не буде заморочки! Тре напевно чекати "допису" від Ростислава Фіцика, він напевно щось знає по тій справі. |
vitaliybaran bbb | 4 Липня 2011, о 21:34 |
Користувач |
http://yvasi.com.ua/?c=885&i=250746115741 |
Назар Рибак | 4 Липня 2011, о 21:50 |
Модератор |
Щось занадто велика ціна відносно Ебею! |
Zh_serhij | 4 Липня 2011, о 22:13 |
Користувач |
Всім раджу до ПА50 ніяких додаткових пристроїв не підключати, бо починає глючити. Це питання вже піднімалось на багатьох форумах.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти