Руслан Кузьо | 3 Липня 2011, о 23:55 |
---|---|
![]() Користувач |
USB SSD Floppy Drive Emulator!!!!! Друзі, хто що чув про цю річ??? Хочу собі купити до Корга Па50, але хотілося б почути якісь відгуки. |
Богдан Іванишин | 4 Липня 2011, о 00:39 |
![]() Адміністратор |
Руслан, Якщо ти про звичайний USB Флопі - привід, то я чув і навіть маю його. Сєрий за нього зпалатив приблизно 20 $. Від SONY. Річ супер, помагає спілкуватися між РА 50 і компютером! |
Руслан Кузьо | 4 Липня 2011, о 09:49 |
![]() Користувач |
Та ні .Я про іншу річ. Цей емулятор вставляється в клавішу замість флопіка. Ось фото і опис (на англійській)
.
The USB floppy drive emulator provides a longer life span, higher capacity and more reliability Benefits:
|
Богдан Іванишин | 4 Липня 2011, о 11:54 |
![]() Адміністратор |
Класна штучка! Потрібна річ! А ціна? Де можна купити? Монтаж можна самому провести?? |
Руслан Кузьо | 4 Липня 2011, о 16:48 |
![]() Користувач |
Стільки запинань!!!!!!! В США ціна від 25 доларів! Монтаж, думаю можна і самому зробити. просто замінити один привід на другий |
Roman | 4 Липня 2011, о 19:16 |
![]() Користувач |
В Україні USB SSD Floppy Drive Emulator продається? А то дискети скоро закінчаться... |
Богдан Іванишин | 4 Липня 2011, о 19:47 |
![]() Адміністратор |
Руслан, а чого так багато "знаків оклику" ?? Форум напевне і є для того що б питатися і відповадати?
Ще цікаво як його побаче сама "клавіша" !!?? Ото вже інше питання, чи не буде заморочки! Тре напевно чекати "допису" від Ростислава Фіцика, він напевно щось знає по тій справі. |
vitaliybaran bbb | 4 Липня 2011, о 21:34 |
![]() Користувач |
http://yvasi.com.ua/?c=885&i=250746115741 |
Назар Рибак | 4 Липня 2011, о 21:50 |
![]() Модератор |
Щось занадто велика ціна відносно Ебею! |
Zh_serhij | 4 Липня 2011, о 22:13 |
![]() Користувач |
Всім раджу до ПА50 ніяких додаткових пристроїв не підключати, бо починає глючити. Це питання вже піднімалось на багатьох форумах.... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти