Роман | 11 Липня 2011, о 05:44 |
---|---|
Користувач |
Чи чули ви про цю програму на радіо "ЛЬВІВСЬКА ХВИЛЯ" якщо ні то послухайте і вискажіть свою думку про хорошого слідчого і тамаду Андрія Великого Там 4 частини про лабухів починається з 3 частини але перші дві теж цікаві !
|
Yulianovich | 11 Липня 2011, о 22:00 |
Користувач |
Автор, ці всі теми і моменти обговорені багаторазово на цьому форумі. Я нічого надзвичайного і нового не почув. Здивувало те що ведучі програми були здивовані і шоковані що замовники повинні платити "відкупне" музикантам які їх не влаштовують. З таким самим успіхом можна вимагати "своїх" шеф-кухарів, офіціантів, охорону, людину для миття посуду і т.д. Музиканти на роботі в закладі, то чого вони повинні сидіти дома. І даремно ведучий так саркастично говорив про своє нерозуміння питання. Цікаво якби він пішов на роботу ведучим-тамадою в який заклад на тих самих умовах що і музиканти (наскільки мені відомо так є в Москві а Києві). Щоб він тоді заспівав. А то дуже все так вдавано-наївно: цього він не знав, про те не міг подумати. Ведучі, відеооператори і музиканти прекрасно знають що робиться в цих сферах одне в одного. От його "відкриття" того що на Східну Україну "постачають" мінуси з РОсії мене дуже розвеселило. Тут якраз навпаки. Якісні справжні (!) російські мінуси це дефіцит. А так... звичайна радіопередача в пошуках сенсації, не більше. |
Богдан Іванишин | 11 Липня 2011, о 23:51 |
Адміністратор |
Ох заїло мене про ті відкупні!!!!!!!!! Пане Ігор, в мене є ше ліпший варіант того порівняння! Як би хто до нього на радіо прийшов, з авторською пропозицією, і домовився з начальтством що тре буде мого ведучого (діджея) ??? Не те саме?? Ну ти ж на роботі, і навіть на трудові??? Що незрозуміло? - Ото би заспівав ! А так все одно й саме, і майже зробили "нашому" сайту рекламу. |
rezonar | 12 Липня 2011, о 09:20 |
Користувач |
Ведучий плуг трьохкорпусний. Що він знає, хіба він цього хліба коштував. Простіть його браття нерозумного!!!!!!!! |
bodja bear | 12 Липня 2011, о 13:22 |
Користувач |
Але про музик впринципі правду сказали !!! Нащо такі музиканти які не грають тут підтримую ведучого |
aristokratiya5 | 12 Липня 2011, о 15:36 |
Користувач |
З тих пір,як біля керма стали не музиканти а ділки від музики це все і почалось.Але це тенденція всього світу а не Украіни і що б ми не говорили-мусим іти в ногу з часом.Врешті решт наше завдання -дарувати людям радість давайте це робити якісно,від душі даже під фонограмму. всім удачі,з повагою ... |
Yulianovich | 12 Липня 2011, о 22:47 |
Користувач |
Ну топік не про нас, а про журналіста (тамаду після роботи). Так що, панове, не повторюємося, а оцінюємо його фаховий рівень. От тільки де? На радійо, чи на весіллі? |
kozak - ... | 13 Липня 2011, о 00:17 |
Користувач |
Проблема в іншому, - якщо б мене запросили на ту "передачу", - то крім "пі", нічого б не було чути. :))) Хлопці, все в цьому світі - куплено, а що буде в наступному, ніхто не знає :))) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти