Богдан Іванишин | 25 Липня 2011, о 14:02 |
---|---|
Адміністратор |
Рекомендація про зміни у полі "виконавець". (Переніс на форум, щоб не засмічувати головної "стіни сайту")
Шановний Адміністратор, модератори, користувачі! Після деяких роздумів "прийшла" до голови ідея! Оце "поле" -ВИКОНАВЕЦЬ! В завантаженні, треба його або змінити, або дописати до нього,Композитор, Автор. Тобто той хто створив дану композицію! ?? Бовиконавець - це дуже розмито! Якщо я, припустімо, виконую пісню Червона рута, то я є автоматично виконавцем даної пісні... НО!!! Я не є композитор цього твору! Чи не так??? Навіть коли вперше я "заливав" мінус, то не зрозумів поставленого пункту! Як на мою думку, якщо це доопрацювати, менеше буде клопоту зі змістом сайту, менше матимуть клопотимодератори і користувач буде себе вільніше почувати! Прокоментуйте будь - ласка! |
ZZ2000 | 7 Лютого 2012, о 20:29 |
Користувач |
Так анулювати те поле взагалі та й всі діла. Що воно дає функціонально, нічого. Назва пісні, і головне її автори та й все! Апри чому тут виконавець, виконавцями дійсно можуть бути ви, я, ваші та мої друзі та ще бог зна хто, світ великий :)) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти