Ігор Д. | 2 Серпня 2011, о 19:51 |
---|---|
Користувач |
У мене синтезатор GEM WK1. Стилi вiд Ямах та iнш. iнструментах не пiдходять, тому що формат WK. Можливо є якась програма, щоб можна було писати стилі до мого синтезатора. чи якись інш вихід. Пише стилі погано - немає ліміту і т д... примітивно одним словом(( Може хтось допоможе?******* |
romamuz | 3 Серпня 2011, о 00:48 |
Користувач |
Привіт! Підказую, ось тут http://letitbit.net/download/94545.9b38de3266c9dcfa3b7ee38fe0f8/EMC_Style_Works_2000_Universal_v1.99.exe.html програмка, спробуй, А взгагалі продавай його пошвидше, може ще хтось купить, та собі придбай хоча б Корг па50, або ж Ямаху с910, або ж Роланда gv8. Тоді будеш мати щастя. |
Kurilovich | 20 Листопада 2012, о 17:32 |
Користувач |
Добрий день чи ніч !!! підскажіть будласка хто може стикався,чи до роланда Е-300 підійде флопі емулятор??? Дякую!!! |
MаряN&Ko | 10 Травня 2013, о 22:32 |
Користувач |
таке питання .. може хтось підкаже от купив собі пульта Macky onyx 820i бо маю роботу для вокальної студії треба писати плюси щоб можна аналізувати роботу студентів і коректувати спів.... ото я не дуже розуміюся в техніці та прийшлося з цим стикнутися... от купив то всьо і думав включити в комп та інсталювати але воно ніяк не виходить... вставляю драйвер з програмним забезпеченням( додавалося з пультом) але комп не може його підвязати до себе ... драйвер не втановлюється хоча комп має ті харакеристики які вимагає драйвер... підкажіть будь ласка якщо хтось вже з цим знайомий... як це реально запустити... дякую на перед |
Юрко (DJ ... | 28 Серпня 2013, о 13:32 |
Користувач |
Не хоче інсталюватися - дуже бліде пояснення. Давайте скріншоти, тексти повідомлення помилок. Характеристику компа... Тоді щось можна радити... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти