Головна сторінка » Список форумів » Музичні інструменти та звукове обладнання » Хто що знає про модуль Roland JV-1010 або Ketron SD2
Хто що знає про модуль Roland JV-1010 або Ketron SD2

Цікавить хто його використовує і як. Вирішив собі таке придбати, щоб поєднати його з KORG PA 50. Можливо хтось так його використовує? Одним словом всі за і проти!?

Сам хочу такий. За яку суму розраховуєш взяти?

В Донецьку хлопака продає за 2000 грн з 1 додатковою платою здається, а на ебеї дешевше і ще незнаю, хочу Роліка D10 продати а вже потім купити цей JV

Читав я це оголошення. Там без плати розширення. За ті гроші я б порадив JV-1080 (http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=135277&highlight=roland ) Це крутіший модуль. Це Валєра з Чопа продавав. Може не продав. Це ціна ебея, практично. Але є можливість все перевірити і т.ін.

Кортить мені ця штука - спокою не дає. Але хочеться скоріше роліка продати, а вже потім шось купляти!

Так а як будеш з РА-50 використовувати? Я маю на увазі MIDI керування. Я так розумію що автоакомпонемент брати з самограю, а догравати Роландом.

Буду пробувати настроїти і самограй і грати тоже! Думаю получиться

Щось сумніваюсь чи це вдасться. Простіше це використовувати D-10 як мідіклаву. Подивись скільки коштують нові мідіклав! Роланд нема сенсу продавати. Тим більше якщо він в класному стані. Продаш за ціну роботи на одному вісіллі. Не бачу тут ніякої вигоди.

Назар все вдасться-це елементарно.Хочеш один трек самограя підставиш, а хочеш всі ще й  з різними обробками  .

Maю Ketron SD-2. Задоволений, але є проблеми з переключенням Path. Необхідний додатковий міді-контролер або записувати в Master-keyboard спеціальні User-program, щоб переключити звук в Ketron SD-2 при живій грі.

Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти