bodja bear | 9 Серпня 2011, о 01:21 |
---|---|
Користувач |
Що паньство спите??????? А молодь тим часом наступає нам на пятки!!!http://www.youtube.com/watch?v=c6ttqb6sVwg І що думаєте з цим робити??? Як встояти на "ринку" в умовах такої жорсткої крнкупенції??????Є якісь поради ???)))) Прошу писати сюдаво в ту лінійку , думаю ми повинні згуртуватись перед натиском знахабнілих молодиків і дати їм достойний!!!! відпір!!!!!!))))))))))) |
SHARIK | 9 Серпня 2011, о 10:05 |
Модератор |
Привіт Бодя!!! Навіть не знаю як правильно відповісти на Твій запит??? Чесно кажучи це не найкращий варіант гурту ,якщо перераховувати все від "запаковки" до виконання, але й не найгірший. Зрозуміло колектив аматорський, зібраний на " УРА", до дня села. або ще з якоїсь нагоди, в складі - худ. керівника ( зав. БеКа), який стоїть.Який або не вмів грати, або забув як треба грати, але має бютжетний апарат куплений на гроші сільської громади, і який час від часу використовується в власних цілях. Також двох хлопців, які мають бажання, інструменти, але не мають знань і навиків, біда втому що їх не маю кому згуртувати і навчити. Навіть в тому плані, щоб підібрати пісні під їхні голоси. Але маю велику надію, що ті два музиканти не будуть шукати легкого хліба і не перейдуть в "імітатори" плюсової фанери і будуть грати. Такі колективи - були, є і будуть. Але часом з таких колективів виходять нормальні лабухи ( при умові що вони працюють над собою ). І на закінчення... Ящо відслідкувати їхнє географічне розташування - ні вони нікому, ні їм ніхто конкуренціїї не створює. Ясно,що при великому місті ( + - 20км) вони би не " вижили", їх би в першу чергу ноутбутчики з"їли, бо грають більше - беруть менше. А так мені наприклад було б цікаво почути про них чере деякий час... З повагою до Всіх!!! |
Назар Рибак | 9 Серпня 2011, о 10:48 |
Модератор |
Тут до конкуренції ше дуже далеко, люди не глухі і чують як воно і шо воно. Хлорпцям треба ше працювати і працювати, тоді вже буде видно! |
Богдан Іванишин | 9 Серпня 2011, о 12:21 |
Адміністратор |
Бодя, "конкуренція" то типу в лапках, я так зрозумів ??? ))))) Слухаючи той виступ, я чуть рак вуха не дістав ))))! Шо тут скажеш ??? Без коментарів! Тай щось за дорогі клавіші для "імітації" гри! ))))))) Пан Шарік написав правдиву історію що стосується "апарату" )))))) |
Василь | 10 Серпня 2011, о 00:05 |
Користувач |
Вибачте,Бодя! Може,мене шановані модератори не забанять,(але ніхрена собі молодь?...) .Ні голосу ,ні фантазії ! Дорогий ,Бодя(завжди поважав Вас і поважаю в дискусії(якщо пам"ятаєте), але це- не виконання! Хлопці грають за свої гроші.Як на мене,я би їх не замовив. Чому? Беруться хлопці за те,чого не вміють.Перепрошую! |
Василь | 10 Серпня 2011, о 00:15 |
Користувач |
P.S. Бодя! Ви говорите про "відпір молодикам"? Я не раз казав-біржі немає!!! Що маємо,то маємо...Ще раз перепрошую... |
Богдан Іванишин | 10 Серпня 2011, о 00:31 |
Адміністратор |
За "святу" правду, ще ніколи нікого не банили )))))))))) А Бодя просто прикольнувся! ))))))) І як то нема біржі ??? А сайт "Українські мінусовки" ??? - Нехай ся люба біржа сховає!!! )))) І на завершення ! Є біржа нема біржі - всєдно найдуться якісь ФІРМАЧІ, вроді тих, які будуть працювати за 100 у о на всіх! І нічо Ви їм не зробите! (Ну шо горло прийдете їм різати?) Даруйте. Проблема закопана в іншому! Як на мене то більшість нашої нації ще просто не доросла до "дорослої" музики! Тому де дешевше там ліпше ((( Такі кантори то як китайський товар! Як коштує - так і звучить ... |
Василь | 10 Серпня 2011, о 00:50 |
Користувач |
Нема що сказати ,п.Бедзю! Солідарен з Вами! |
edeljveys | 10 Серпня 2011, о 20:15 |
Користувач |
Тут, Ви панове,все правильно говорите,але є ще арґумент,правда не на користь держави нашої. Доведені до жахливого фінансового стану ,покупці,які може б і хотіли і розбираються в музиці,але не мають можливості.От і купують дешевше.А в цих китайців напевне конкурентів нема є ? |
Богдан Іванишин | 10 Серпня 2011, о 22:48 |
Адміністратор |
Теж доля правди! В нашій державі можливо все... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти