vanya99 сень | 20 Серпня 2011, о 23:25 |
---|---|
Користувач |
Може, хто підкаже чому при відтворенні деяких пісень у колонках чути якісь незвичні постріли.Особливо, коли даси трохи низьких частот ( тай то незавжди ). Підсилювач 2х500 вт. Пробував і на 2х300вт , те ж саме. Інші колонки ( EVM QS153 ) працюють нормально. І ще - коли перекриваю отвір фазоівертора, то постріли пропадають.В чому проблема? |
rezonar | 21 Серпня 2011, о 12:40 |
Користувач |
Може бути поганий контакт в спіконах. Таке ж саме було що стріляло.Попідгинали язички і стало все нормально. |
vanya99 сень | 21 Серпня 2011, о 14:22 |
Користувач |
Дякую за відповідь, завтра попробую |
VASILI | 26 Серпня 2011, о 17:45 |
Користувач |
думаю треба виймати динаміки і міняти токопідвід(пропадае контакт) |
vanya99 сень | 28 Серпня 2011, о 18:03 |
Користувач |
Я вже все перепробував : і спікони міняв, і проводи міняв, нічого не допомагає, тільки коли перекриваю майже повністю отвір фазоінвертора, то постріли пропадають, от що саме цікаво... На фірмі виробника сказали що ці колонки слабенькі до мого підсилювача ( 2х500вт ) , але я вже включав їх і на менш потужному підсилювачі, все одно стріляють. |
VASILI | 30 Серпня 2011, о 19:14 |
Користувач |
та які проводи,токопідводи в динаміку до диффузора підірвані.Витягни динаміки на повітря і подай сигнал,поворуши токопідводи-зразу все вилізе |
vanya99 сень | 3 Вересня 2011, о 14:32 |
Користувач |
Але ж колонки ще нові, це по-перше, а по-друге, чому ті ж самі динаміки не стріляють, коли їх ставлю в інший ящик |
Віктор Чечель | 11 Жовтня 2011, о 18:45 |
Користувач |
Можливо неякісно закріплені внутрішні елементі корпусу, при високому повітрянному тиску резонують і відтворються через ФІ, створюючи спотворення, а підсилювач радив би не більш як 2*350Вт. |
afrankiv Frankiv | 14 Жовтня 2011, о 11:45 |
Користувач |
тут проблеми немає ніякої. Просто погано спроектована коробка (фазоінвертор). Катушка динаміка вилітає із обойми - звідси і поатріли. Якщо при перекриванні фазоінвертора постріли зникають а якість звуку не змінюється, просто перекрийте їх чимось. І не купляйте більше таких колонок. Ще одна версія - низький демпінг-фактор підсилювача. Деякі динаміки витримують це але недовго. Демпінг-фактор рекомендують не менше 400. Спробуте ще якийсь підсилювач по такому параметру, може допоможе, хоча, якщо проблема в ящику, то навряд.
|
vanya99 сень | 15 Жовтня 2011, о 16:31 |
Користувач |
Дуже вдячний усім за відгуки на мою проблему. Так, мабуть, вся проблема в фазоінверторах.Я ставив в парковські ящики більш потужніші динаміки, то пострілів не було, і ставив Еміненси ( родимі динаміки ) в інші ящики, то також пострілів не було чути. Виходить, що родимі динаміки БЕТА 4215 і ящики БЕТА 4215 не підходять один до одного. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти