Андрій | 26 Серпня 2011, о 23:03 |
---|---|
![]() Користувач |
Я дуже не згідний з такою думкою пане Бедзю ви дещо пропустили в ПА-500 почнемо з того що в ПА-500 є один набір ударних якого у ПА-50 немає. Також внутрішня начинка процесор , генератор звуку, АЦП у нього набагато крутіша від ПА-50 тому і він не дає робочого шуму на відміну від ПА-50 і таких плюсів у ньому є багато. |
Богдан Іванишин | 27 Серпня 2011, о 00:12 |
![]() Адміністратор |
Можливо! Не буду сперечатися.. Для студіїї це великий плюс! То що ви кажете про Аналого цифровий.... |
Yulianovich | 27 Серпня 2011, о 05:16 |
![]() Користувач |
Кількість звуків і стилів це надто відносно. Вони можуть буди дуже подібні і різниця буде ледь-ледь помітна. Не в кількості щастя, а в різноманітності і різниці між собою. Клацаєш нераз сотні звуків, чи стилів, а воно одне і те ж. Теза про робочий шум взагалі розсмішила. Старі синтюки шумлять взагалі немилосердно, але ними й надалі користуються музиканти цілого світу. |
Тарас Габа | 27 Серпня 2011, о 16:19 |
![]() Користувач |
PA 50 дійсно фонить !!! Хай там шо кажуть,але і я слухав і порівнював з PA 500. Пробували три або чотири pa 50 ,і всі фоніли.На рахунок PA500 , не буду нічого говорити,але дійсно видача звуку на апарат чистіша(хоча ні той, ні інший інструмент ,не подобається синтетикою). |
Богдан Іванишин | 27 Серпня 2011, о 17:12 |
![]() Адміністратор |
Пане Ігор.... Я з Вами у всьому повністю згоден - але той шум заважає при роботі в студїї. Якщо в лайф роботі то дісно насмішка... Але я все таки думаю 50 на 500 - шило на мило))))) |
MIMzz | 22 Березня 2021, о 12:08 |
![]() Користувач |
Доброго дня... Люди, порадьте шо ліпше взяти: б/у korg pa 2x, чи новий pa 600 або вже до 700 тягнути. Завдання - робота в студії,десь колись халтура,може.... Бо для халтури маю pa 80. Порівняти не маю змоги... В інтернеті слухав ,то більше схиляюсь до 2х.... |
Ivan2912 | 22 Березня 2021, о 20:06 |
![]() Користувач |
Продайте па-80 і купіть собі па-3х, Це супер варіант і на халтурки і в студію, |
Богдан Іванишин | 23 Березня 2021, о 11:16 |
![]() Адміністратор |
600 обходьте боком... згоден, па3х це буде добра альтернатива 80 ці |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти