Юрій | 26 Серпня 2011, о 19:08 |
---|---|
Користувач |
Підкажіть хто може, що собою представляють НЧ Динаміки Electro Sound, хто виробник. У неті нічого про них не має. Чи можливо вони якось пов`язані з MAG? |
Юрій | 26 Серпня 2011, о 23:02 |
Користувач |
ДОПОМОЖІТЬ!!! Мені будь-яка інформація буде цінна, |
Богдан Іванишин | 27 Серпня 2011, о 17:23 |
Адміністратор |
Нащо Ви "зациклились" конкретно на цих динаміках ??? |
Юрій | 27 Серпня 2011, о 22:48 |
Користувач |
Мені привезли з Києва пару динаміків Electro Sound 1530, 8 Ом. 300Вт. 2004 рік, нові, не знаю чи їх купляти (100$,пара), На 95% візуально вони схожі на MAG M1530 300 Вт. Послухати ще не мав можливості. Що робити? Можливо хтось стикався з ними. |
Богдан Іванишин | 29 Серпня 2011, о 03:50 |
Адміністратор |
Юра я не знаю! Але якщо пан "Гугл" про них нічого не знає (з Ваших слів), то я навіть не знаю що Вам порадити...Моя субєтивна думка - як коштують так напевне і будуть звучати... MAG - це не показник на жаль Пробуйте і покладайтеся на свої вуха. |
Yulianovich | 29 Серпня 2011, о 16:09 |
Користувач |
Якщо вони невідомі вуйкові Гуглу, то не варта купляти. Хоч за такі гроші їх хіба використати на монітори. На щось суттєвіше, не бажано. Чудес не буває. |
Юрій | 29 Серпня 2011, о 16:27 |
Користувач |
Ура, я сьогодні їх прослухав, непогане звучання, думав що буде гірше. Прослуховується гарний м`ягенький бас, чистий звук, на невелике приміщення годиться і не тільки, звичайно порівняти з моїми JBL, вони слабуваті, мають слабий тиск,. Но ті гроші вони варті, я задоволений на 90%. |
Богдан Іванишин | 29 Серпня 2011, о 16:30 |
Адміністратор |
Ну я за Вас тішуся! хай слугують Вам довго і правильно )))) |
Віталій Сень | 3 Листопада 2011, о 00:38 |
Користувач |
Я вже купив колонки з динаміками електросаунд, супер, м'ягкий звук, хороший низ. |
Федір | 3 Грудня 2011, о 22:42 |
Користувач |
Я також мав динаміки Electro Sound,і також купляв у Бориса(біля Трембіти).Знаю точно,що вони "виготовляються" у Львові.Про свої можу сказати(я мав широкополосні)що вони качали досить грязно в порівнянні з "фірмою",але мали непоганий тиск звуку,такі собі крикучі. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти