Bogdan Nestor | 28 Серпня 2011, о 22:08 |
---|---|
Користувач |
Залізо, для запису вокалу. До 3000 грн.
|
Володимир Матвійчук | 28 Серпня 2011, о 23:31 |
Модератор |
Писати з де-ессером потрібно було тоді, коли не було можливості пост-обробки записаних треків. Зараз, коли ми пишемо в цифрові аудіо робочі станції (DAW), проблема залізного деессера для запису відпала. Мало того, обробка сигналу при запису повинна обмежуватись атенюатором, фільтром низьких частот і рідше - слабенькою пре-компресією. Навіть досвідчений звукорежисер пише необроблений сигнал, бо він знає, що з записаного звуку в разі помилки неможливо буде зняти ефект. А VST завжди можна вимкнути, замінити чи змінити його параметри. А взагалі, Богдане, якщо при запису ти чуєш, що потрібен де-ессер - міняй щось в парі мікрофон-преамп. |
Bogdan Nestor | 29 Серпня 2011, о 09:41 |
Користувач |
Підказати можете якийсь VST de-esser, бо працюю в Cubase 5, і пресетний де-ессер, мені щось не дуже подобається... Дякую! |
Yulianovich | 29 Серпня 2011, о 16:13 |
Користувач |
Бодю, Володимир вірно вказав шлях пошуку! Звязка мік-преамп це основа. Звітам ростуть ноги. |
Володимир Матвійчук | 29 Серпня 2011, о 21:48 |
Модератор |
Богдане, я користуюсь Nomad Factory Blue Tubes DeEsser DS2S та Waves DeEsser. Який в тебе мікрофон з преампом і що ти на останньому накручуєш? |
Bogdan Nestor | 30 Серпня 2011, о 12:18 |
Користувач |
В мене AKG C3000b а преампу окремого...як такого поки що не має...пишу через аудіоінтерфейс Presonus Audiobox USB 2x2 |
Володимир Матвійчук | 30 Серпня 2011, о 17:24 |
Модератор |
Богдане, а виклади файлик необробленого вокалу в моно 16 біт 44,1 КГц; секунд на 15-20. |
Bogdan Nestor | 30 Серпня 2011, о 22:55 |
Користувач |
Скинув в приват... |
Володимир Матвійчук | 1 Вересня 2011, о 00:57 |
Модератор |
Богдан дав мені файлик: http://webfile.ru/5519051 Я обробив його штатними Кубейсівськими обробками без жодного втручання в аудіофайл: http://rghost.ru/19957891 А ось файл проекту, якщо кому цікаво: http://rghost.ru/19958001 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти