Тiнь | 20 Листопада 2014, о 16:04 |
---|---|
Користувач |
Юрію, Ви мене вибачте, але болячка ця від не частих халтур. В мене теж таке, тай не тільки в мене, гупало, але чим частішше працюєш тим воно по трохи залишає Вас. Я не хвастаюсь що часто працюю, тому і прошу пробачення в тих в кого ще досі гупає. Пробачте. |
Юрій Гаврилюк | 20 Листопада 2014, о 21:16 |
Користувач |
Крысы сдохли, а молодежь продолжала веселиться http://gifakt.ru/archives/index/krysy-sdoxli-a-molodezh-prodolzhala-veselitsya/ Ось тут на ворожій мові викладено пояснення цього Прошу не кидатися образами |
Тiнь | 23 Листопада 2014, о 13:10 |
Користувач |
Так, Юрію ,так. Тут немає різниці на якій мові написано, але це істина правда! Такі речі треба опубліковувати в молодіжних журналах, газетах(якщо такі є), щоб хоча трішечки відкрити очі інкубаторній молоді. Дякую за таку звістку дуже щиро ! Жаль одне, що читатимуть МИ (музиканти) які про це добре, думаю , знають. Так,що ,колеги, робимо висновок, що щастя не в високих децибелах , а в здорових (мається на увазі не по величені) вухах. |
Yulianovich | 23 Листопада 2014, о 17:38 |
Користувач |
Юрку, ти хоч читав до кінця статтю? Про вступну частину нема що казати, там все висмоктане з пальця і підтусоване. А от далі цікавіше (це якраз в тему топіка): Способностью восстанавливать психо-физическое состояние человека обладает и звучание музыкальных инструментов. Скрипка – лечит душу, благотворно действует на меланхоликов. Орган – приводит ум в порядок, гармонизирует энергопоток позвоночника, это – проводник между космосом и землей. Пианино – благотворно воздействует на почки, мочевой пузырь, очищает щитовидную железу. Ударные – восстанавливают ритм сердца, стимулируют кровеносную систему. Флейта – влияет на бронхо-легочную систему, «лечит» несчастную любовь, снимает раздраженность. Баян, аккордеон – влияют на улучшение работы брюшной полости. Арфа – гармонизирует работу сердца, снимает истерию, влияет на улучшение кровяного давления. Саксофон – активизирует половую систему. Контрабас, виолончель, гитара воздействуют на сердце и тонкую кишку, полезны при лечении почек. Цимбала – благотворно влияет на печень. Балалайка – на органы пищеварения. Труба – полезна при лечении радикулита. Мультимузиканти повинні бути здорові як космонавти. Кому дошкуляє шлунок - бігом беріть в руки балалайку! |
Юрій Гаврилюк | 23 Листопада 2014, о 17:59 |
Користувач |
Переглянувши висновки 2 х оппонентів я склав райдер лікуванння "музтерапія" Скрипка – лечит душу -200 $ Орган (клавішні) в 3 яруси – приводит ум в порядок, гармонизирует энергопоток позвоночника, это – проводник между космосом и землей. -200 $ Ударные (Ударна установка)– восстанавливают ритм сердца, стимулируют кровеносную систему. 200$ Флейта – влияет на бронхо-легочную систему, «лечит» несчастную любовь, снимает раздраженность 200 $ Баян, аккордеон – влияют на улучшение работы брюшной полости.-200$ Арфа – гармонизирует работу сердца, снимает истерию, влияет на улучшение кровяного давления.200 & Саксофон – активизирует половую систему. 200 & Контрабас,(бАСС-ГЫТАРА ( виолончель, гитара 1 ГІТАРА 2 воздействуют на сердце и тонкую кишку, полезны при лечении почек. -600 $ Цимбала – благотворно влияет на печень.200 $ Балалайка (НА ЛЮБИТЕЛЯ)– на органы пищеварения.200 $ Труба – полезна при лечении радикулита. 200 $ ------------------ сЮДИ ЩЕ ВХОДИТЬ транспорт для доставки капели та муз облааднання +звукорежисер -400 $ ----------------- Ось в кінці підбиваєм ціну на наше МУЗ-лікування---- 3000$ !!!!!! Ось така сумма для =----Способности восстанавливать психо-физическое состояние человека Може щось не так написав ?? Вибачаюсь -забув -стіл з їдою та напитками на 14 чоловік Для настрою можна і пару пляшок коньяку
|
Юрій Гаврилюк | 23 Листопада 2014, о 18:13 |
Користувач |
Примітка до вище сказаного "ASUS" з 1 чол обслуги та набором фонограмм Оркестру Поля Маріа --- не ЛІКУЄ !!!!!! |
Yulianovich | 23 Листопада 2014, о 19:48 |
Користувач |
Та там ніби про "гранє", а не про слухання йшлося? |
Юрій Гаврилюк | 23 Листопада 2014, о 21:12 |
Користувач |
Ну добре тему заминаєм Знову для підйому настрою http://www.youtube.com/watch?v=4RS5RsSPssw |
SaBmSv | 24 Листопада 2014, о 23:28 |
Користувач |
так))) настрій піднявся дякую!)) |
SHARIK | 1 Грудня 2014, о 10:29 |
Модератор |
https://www.facebook.com/video.php?v=806452752752998 "Карооке" вже йому не підходить - захотілось живого виконання |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти