pete fedyshyn | 16 Вересня 2011, о 15:17 |
---|---|
Користувач |
У мене є тембри з карт 00,01,02,03,04 і програма для редагування |
Yulianovich | 17 Вересня 2011, о 17:56 |
Користувач |
Ромастудіо, на який мейл закинути? |
Профіль видалено | 22 Вересня 2011, о 02:16 |
Користувач |
Пропишу такі клавіші - за відповідну оплату в залежності від клавіші від 50-до100s Korg i-3, Korg M1, Korg PA-50-60-80, Korg PA-500, 800, Korg PA-1 X Pro, Korg PA-2 X Pro... Roland D-50, Roland EXR-5, Roland EXR-E2, Roland G-800, Roland G-1000, Roland VA-3, 5, 7, 76, Roland EXR-5, Roland EXR-E2, Roland GW-7, Roland GW-8, Roland E-60, Roland G-70, Roland Fantom X (RPS-дя лаби на весіллі) Roland Fantom G-6 (Звуки і барабани всі халтурні стилі) Пишу також стилі до різних самограйок Ціна від 20s - за стиль - чим більше Ви замовите стилів тим дешевше... Де-яких клавіш демо Ви можете послухати тут на моєму сайті - http://arranger.com.ua (в розділі - ПРОПИСКИ-ІНСТРУМЕНТІВ) Зв'язатися зі мною і домовитись ви можете за такими контактами
Контакти...
|
Yulianovich | 22 Вересня 2011, о 20:53 |
Користувач |
Ромастудіо, я теж поділяю думку що на порталі безкоштовних фонограм різна допомога повинна бути теж безоплатною. Прикро що не всі поділяють подібну думку. Ну в комерційних оголошеннях, то все зрозуміло, але чому на форумі пропихати свої шкурні інтереси? |
Профіль видалено | 23 Вересня 2011, о 09:19 |
Користувач |
А тому шо люба робота - тим більше з синтизаторами тяжка справа - наприклад п.Ігор Гарвас або romastudio ше хтось - хай попробує в Ролику D-50 зробити хочаб 5 якісних звуків - такі як зробили ЯПОШКИ і хай віддасть за дякую на безплатних форумах, наприклад я 20 звуків робив 1 місять колись давно - правда шо за це я взяв 300 долярів - бо мав трьх клієнтів - прописати ролика - зараз маю 50 звуків - при нагоді запишу демо як буде часом і виложу, але колись я мав 5 карточок до ньго які коштували по 200 долярів - там я теж вибрав звуки - короче кажучи - шоб знайти хочаб 20 звуків треба мільйон звуків переслухати і вибрати і накрутити тон генераторами хтось стіко часу сидів ???? ПОПРОБУЙТЕ і за дякую віддайте - (ХАЛЯВЩИКИ) ви навіть - фонограми якісні за дякую хочете - такого НЕМА - НЕБУЛО - І - НЕТРЕБА
- безплато - якісного - нема нічого - хіба сир в мишеловці і МР3 - фонограми - от Waw- ки чомусь на форумі недають викладати. і хтось викладіть задармо хочаб 10 звуків якісних для D-50 може- romastudio - викладете - треба ше знати як викласти як зберегти банки на компютер - то все тре читати я читав багато бо мені того ролика купили в 15 років і нарешті викладіть а не намило - давайте ссилки як помагаєте безкоштовно - то всім помагайте і не між собою
romastudio - якшо ви шукаэте звуки - я запропонував - не підходить - шукайте далі- за даром Ви нічого нормального не знайдете - я гарантую.... памятаю як мені колись купили ролика тай навіть до недавна я шукав по львові києві - звуки - чи стилі до самограйок ( Я КОНКРЕТНО ПРО ХОРОШІ СТИЛІ І ЗВУКИ - ЯКІСНІ) то мені чомусь за даром ніхто нехотів дати яж попросив - навіть гроші пропонував - не помагало - казали читай працюй - не знаю іТП... от я і 5 років сижу з самограйками і синтезаторами...
і до речі - п.Ігор Гарваса - запршую до себе на роботу і тоді подивимся - скілько часу він буде мав - на то шоп писати в кожній темі на форумі... певно зникне з форуму |
Профіль видалено | 23 Вересня 2011, о 09:46 |
Користувач |
і ше чомусь постійно п.Ігор Гарвас- всюди залазить - чому - видно купу вільного часу має людина- п.Ігор Гарвас - зробіть хоч одну фонограму і викладіть безплатно - хочаб ЩОСЬ я Вам кажу - шо Ви небудете мати часу писати в кожній темі. Вам тре роботу- ви безробітний? чи шо я Вам пропоную за 100 долярів - напишіть фанеру маю купу роботи запишіть - і викладіть сюди і ше клавіші пропишите теж за 100дол - і викладете всю інфу і ше будете встигати лазити по форумі в кожну тему і обіжати всіх кому не ЛЕНЬ ПРОСТО НЕПХАЙТЕ НОСА _ В КОЖНУ ТЕМУ _ ВИ АДМІНІСТРАТОР? _ ЧИ КОЛЕГА АДМІНІСТРАТОРА- ФОРУМУ???? от немають люди роботи - і сидять тіко в неті - уявіть собі скільки часу треба шоб в кожну тему шось написати - сказати - як то маєж бути правильно шо то все БЕЗКОШТОВНО - може ше жити навчите всіх музикантів... Я скоро теж найду час і - будемо створювати теми - кому пан .Ігор Гарвас - надоїв ТРЕ ПАХАТИ - А НЕПИСАТИ ПОСТІЙНО ОСТАННІЙ РАЗ ПРОШУ п.Ігора Гарваса - НЕ ЧИТАТИ МОЇ ТЕМИ І НЕ КОМЕНТУВАТИ - мене вже трафляє помалу.... |
Профіль видалено | 23 Вересня 2011, о 11:06 |
Користувач |
romastudio - тоді сорі якшо знаєте - з часом викладу демо звуків - посто немаю зараз синтезатора - 3 місяці назад прописував хлопцям - взяв 100 дол бо там нічого небулу крім карти - |
pete fedyshyn | 23 Вересня 2011, о 14:30 |
Користувач |
Я так розумію ніхто не пропонує віддавати СВОЮ роботу задурно....... |
Yulianovich | 23 Вересня 2011, о 20:29 |
Користувач |
Тарас Будинкевич, прошу Вас не переходити на особисте і поводьтеся толерантно. Це моя справа де і скільки відписувати в темах форуму. В цій темі я не згадував Вашу особу, то навіщо переходити на хамську, базарну риторику. З чого ви взяли що кожен музикант повинен вміти аранжувати, записувати фонограми, займатись саунддизайном? Раз вмієте все це робити, то молодець! Мене більше цікавить живий звук, виступи, сейшени. |
Роман Метельський | 24 Вересня 2011, о 00:24 |
Засновник порталу |
Тарас Будинкевич - Торвувати на порталі можна тільки апаратурою (залізом) - і все. Ще раз буде щось подібне - доведеться відправити вас у бан. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти