Anatolij6767 | 17 Жовтня 2011, о 23:47 |
---|---|
Користувач |
Хто перший??? |
Yulianovich | 18 Жовтня 2011, о 00:50 |
Користувач |
Перший би мав топікстартер...))))))))) |
Anatolij6767 | 18 Жовтня 2011, о 01:16 |
Користувач |
Завтра "намалюю" всю картину,обов"язково!!! Назбиралося досить всілякого добра,але весь час чогось не вистачає. На вчорашньому весіллі зробили висновок,що фільтра неправильно працюють (то ж сто років грали,ніби,добре,а вчора щось нам не підійшло!!!). Чи то не звертати увагу навчитися,чи то зав"язувати по-трохи з цим ремеслом?! Але це ж наркотик,ця музика...!!! |
Anatolij6767 | 18 Жовтня 2011, о 13:47 |
Користувач |
Привіт усім! Розпочну з себе. Граю в команді на клавишах : з 1997 року мені вірно служить Korg х3 і нещодавно придбав Korg Karma. А починалося для мене все з "Єстрадін 314",якого і залишив в рядах Збройних сил СРСР,бо там теж грав. В колективі нас п"ятеро. Гітарист є власником Peavey Detonator та Digitech GNX3000. Бас-гітарист після Ibanez закінчив - PRO CORT GB34A-WS,але страшного ніц не сталося,бо звучить,як для нашої діяльності,-пристойно досить. Ще маємо Alesis SR-18 (SR 16 продали) і тепер це чудо вистукує з нами. Єксплуатуємо її лиш у форматі "марш,віват,полька,вальс", бо для решти репертуару пишу на Cubase барабанні треки під кожну пісню спеціально.Потім з мінідиска включаємо. Духовики грають на "американцях",здається: в саксафоніста Konn (альт) , а трубач дує в якийсь Olds . Пару років назад нагнівалися на вітчизняні динаміки і накупляли гору "Сelestion"-від низу до верху. На НЧ поставили 4 шт. по 600 w, бо часто буває потрібно таких потужностей. Підсилюємо все це начиння Вoke 2400 ,та V acoustic ( збирають у нас в Кам"янець-Подільському). Надійні!!! А ще - мікшер YAMAHA серії MG , ревербератор - Alesis midiVerb II (використовуємо в парі із внутрішнім з мікшера),кроссовер DBX, радіомікрофон shure 58 і купа інших, мінідиск та ноутбук із звуковою картою (куди ж без нього???). Також маємо монітори,мундштуки,медіатори і т.д. Ось таке в нас хазяйство... Що далі будемо купляти - не вирішили, але точно на щось себе накрутимо у новому сезоні!!! ))))))))))))))) |
Василь | 19 Жовтня 2011, о 03:32 |
Користувач |
Яка краса ,п.Анатолій! Вважаю,що тема некоректна!Щойно ми всі почнемо розказувати,що у нас є...І те і це.(до речі,радий за Вас),бо хто пам"ятає радянські часи - можна було нормальну гітару купити за пару "штук" совєтскіх рублів (мати при собі долари в той час-злочин). Пару "штук" в той час- солідні гроші! Мені здається,що Ви неправильно оформили тему. Якщо Вам потрібна консультація на рахунок якогось апарату,то ,впевнений,форумчани Вам допоможуть. А говорити,що,мовляв,у мене є те ,а що у когось-некоректно! Бажаю Вам і вашому колективу добрих весіль. Не ображайтеся на мене! |
Богдан Іванишин | 19 Жовтня 2011, о 11:57 |
Адміністратор |
В принципі підтримую пана Василя! Як на мене то та тема "переливання з пустого в порожнє"... По темах топіку, як що уважно передивитись і почитати - то дуже багато вже всього сказано - пересказано! І хто хоче, виходячи зі своїх фінансових можливостей і потреб, може собі те все добути і попробувати... |
Yulianovich | 19 Жовтня 2011, о 16:34 |
Користувач |
Підтримую попередніх ораторів. Тема ні про що. Кому пару активних вуликів з чотиривходовим мікшером вистачає за очі, а кому і ... |
Anatolij6767 | 19 Жовтня 2011, о 20:26 |
Користувач |
Можливо,колеги, ви маєте рацію, але для мене така інформація є дійсно цікавою. Навіть корисною,сказав би... А з образами - все в порядку,таким не хворію!!! Дякую!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти