Сергій Чемерис | 2 Листопада 2011, о 18:50 |
---|---|
Користувач |
Чим "Korg PA500" відрізняється від "Yamaha S710" і "Roland GW-8 "? |
Studio | 3 Листопада 2011, о 23:33 |
Користувач |
Маю РА 500. Після Ямах (PSR 550, 1500, QS300, CS1x) важко було привикнути до його звучання. Функціонал дуже пристойний, звучить плотно,хороші ударні і баси, (У Roland GW8 ударні не ахті, вбудовані стилі не дуже... потрібно прописувати. А от тембра більш-менш). Якісні вбудовані стилі,круто прописується. А взагалі у кожного з них є і плюси і мінуси. Ідеал на певне - мати всі три інструменти (хе-хе). |
Сергій Чемерис | 4 Листопада 2011, о 01:27 |
Користувач |
"Ідеал напевне - мати всі три інструменти" - Логічно! В мене зараз "Roland GW-8", скоро ще придбаю "Korg PA500", тому цікавлюся, чи варто брати. Якщо будуть в мене на руках два однокласних інструмента, я їм екзамен зроблю - цікаво що краще звучить і в чому більше плюсів. |
pete fedyshyn | 4 Листопада 2011, о 08:21 |
Користувач |
Що б було добре і стилі і тембри, треба брати або топову модель (Корг РА1х-3х,Роланд g70) або на тембри брати додатково щось з професійних інструментів, можна старих, вони недорогі..... |
Сергій Чемерис | 4 Листопада 2011, о 12:17 |
Користувач |
Якщо грати на сцені, писати фонограми і мати хороший заробіток з того - можна брати " Korg РА 3х". А так, як людина любитель, то для неї ця іграшка задорога. А для весілля, який інструмент нормальний? |
Yulianovich | 4 Листопада 2011, о 12:36 |
Користувач |
Сергій Чемерис, в кожного поняття "нормальності" своє. На дане питання найкращу відповідь потрібно знаходити самому. Переслухати ці інструменти, а ще краще пограти кілька разів. |
unclehaphap | 4 Листопада 2011, о 12:39 |
Користувач |
Той, який дозволяє виконати поставлені задачі з найкращою якістю та з мінімальними затратами. Той, який тобі найбільше подобається. Той, до якого можна скачати стиль вальса і польки без проблем. Той, який ти собі дозволиш купити. Той, в якому ти зможеш розібратись. Той, який ти зможеш підняти фізично. Той, який не шкода віддати під заливання пивом п'яними гостями. І так далі. Чи то треба було написати конкретні моделі? |
Сергій Чемерис | 4 Листопада 2011, о 12:53 |
Користувач |
Дядько Хапко, а це чиста правда, що Ви написали..
Ігор Гарвас, прослухав я на даний час тільки два однокласних інструмента і пограв на них вдосталь. Зараз хочу послухати вживу Корга РА500 і побринькати на ньому. Якщо не виберу з них ніякого - куплю двохповерхову стійку і міді кабель. |
Studio | 5 Листопада 2011, о 01:57 |
Користувач |
KORG PA 500, я впевнений не уступатиме Roland GW8 нічим (ну хіба mp3 плеєр). А по функціоналу перескочить на 99% |
Сергій Чемерис | 5 Листопада 2011, о 11:01 |
Користувач |
Без МР3 плеєра можна обійтися.. колись хлопці грали всьо в живу, без МР3, DVD і ноутів.. Правда це ще було в той час, коли я пішки під стіл бігав.
Хлопці, а що означає "Поліфонія"? Чим вона краща, тим інструмент краще звучить, чи що? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти