Віктор Чечель | 2 Листопада 2011, о 20:47 |
---|---|
Користувач |
Друзі хто експлуатував колонки MAG MS 212, TS 15? Чому, на Вашу думку віддати перевагу? Звернув увагу на Парк Аудіо Бету 4215, але чомусь вагаюсь. Бети чув, а про МАГі взагалі нічого не знаю, може щось порадите? Підсилювач Парк Аудіо VX700-8 (2x350Вт) Спасибі за відгуки! |
Олександр Соколюк | 3 Листопада 2011, о 22:39 |
Користувач |
З Magами колонками непрацював, але з їхніми динаміками так, не сподобались вони мені якісь глухи одним словом нежеві. А на Парках Бета 4215 працюю вже чотири роки не скажу що в захваті но якщо розумно викоростовувати то вони харашо переносять перегрузки но верха у них ніжноваті особисто в мене не вилітали, одним словом на свої бабоси то реально відпрацовують! |
sergejkushnir | 26 Листопада 2011, о 14:29 |
Користувач |
Нежеві тоду що там динаміки дуже потужні. Щоб зробити їх живими, тобто розкачати, тотрібно щоб підсилювач був на 300 ват потужніший номіналу колонки Тоді здивуєтесь від живості звучання |
Vitek82681 | 1 Грудня 2011, о 22:07 |
Користувач |
Аж на 300? |
Zh_serhij | 2 Грудня 2011, о 17:43 |
Користувач |
Бажано не менше ніж на 200. TS 15 - хороші колонки, в мене вони були. До TS 15 виробник рекомендує підсилювач 400-600 ват. Я до TS 15 включав підсилювач 690 ват на 8 Ом. Якщо порівнювати Парк з Магом, то як на мене на великому звуку краще звучить Маг, на малому Парк-за рахунок легкого підвісу динаміка. Плюс Маг набагато надійніший |
Денис Главацький | 29 Січня 2012, о 19:49 |
Користувач |
Скажіть будь-ласка, якщо підсилювач мае 2 вихода по 6ом!!!!!!!!!!!! Чи можна до них підключити 2 динаміка по 4ом?????????? |
schumi | 30 Січня 2012, о 11:23 |
Користувач |
TS серія як на мене - не дуже. Що по надійності, що по звучанні. Більше подобається MD серія варто звернути на неї увагу. підсилювач мае 2 вихода по 6ом!!!!!!!!!!!! Конкретніше що за підсилювач ? В більшості випадків підсилювачі розраховані на роботу 4-8 Ом. Дорожчі підтримують 2 Оми. Колись робились підсилювачі 8 Ом без можливості роботи на 4. От про 6 Ом не можу згадати нічого. Якщ якийсь самопал то точно не скаже ніхто. Хоча теоретично якщо динаміки включити послідовно 4+4=8 Ом мав би працювати правда що там буде "творитись" в підсилювачі в піках спрогнозувати важко ! |
Денис Главацький | 30 Січня 2012, о 15:04 |
Користувач |
У мене підсилювач ще Севдепоський- "Том 1201" хочу використати його для підзвучки-моніторів, Там вихода по 6ом, А у мене е два динаміка по 4ом, незнаю чи вони підійдуть!!!!!!!!!!!!!!!! |
Олександр Соколюк | 30 Січня 2012, о 19:23 |
Користувач |
На 6 ом. усілок неварто кидати 4 ом нагрузку! Одним словом може вилитіти, но не факт, але буде більше грітись хоть я колись на 8 ом. усілок кидав 4 ом. нагрузку, тоді на ньому можна було яйця жарити. А тобі раджу, наскільки я памятаю цей усілок то він моно, то стєрео картинка невийде, то кидай дінаміки послідовно буде 8 ом. і усілок буде врослабон робити! |
Денис Главацький | 30 Січня 2012, о 21:13 |
Користувач |
Справа втому, що якщо я підключу мослідовно то вийде 2ом!!!!!!!!!!! Оми- вониж діляться !!!!!! А цей усілок пае 100w може небуде аж так йому в напряг??????? Як ви вважаете???? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти