Юрій Цьосенко | 30 Січня 2012, о 21:58 |
---|---|
Користувач |
Якщо кидати послідовно два динаміка по 4ом,то імпеданс буде 8ом. |
Денис Главацький | 30 Січня 2012, о 22:26 |
Користувач |
Послідовно-це як Герлянда???????? |
Юрій Цьосенко | 30 Січня 2012, о 23:18 |
Користувач |
|
schumi | 31 Січня 2012, о 09:10 |
Користувач |
Думаю що на нього можна грузити нормально 2 моніторі по 4 Ома в рідні роз"єми. По схемі в ньому вихідні роз"єми включені паралельно отже підсилювач розрахований на роботу 6/2 = 3 Ома. Фактично думаю 2 Ома мав би "потягнути" не дуже напрягаючись...... Народ пише що при підключені лише одної рідної колонки 6 Ом він любить свистіти, заводитись - значить не хоче він високого опору на виході і в режимі 8 Ом напевне буде ще більше заводитись |
Денис Главацький | 31 Січня 2012, о 09:34 |
Користувач |
Якщо я їх підключу послідовно, то виходить їх нада пускати на один канал????? потужність не впаде??? |
schumi | 1 Лютого 2012, о 14:44 |
Користувач |
Це підсилювач МОНО !!!!!!! Там ОДИН канал просто два роз"єми на акустику |
Денис Главацький | 1 Лютого 2012, о 23:23 |
Користувач |
Якщо підключати послідовно то як підключити драйвер????Теж послідовно?????? |
schumi | 2 Лютого 2012, о 07:34 |
Користувач |
Вибач ДРУЖЕ, но тут я навіть затрудняюсь пояснити........ Це курс фізики буквально 5-6 клас....... Надіюсь драйвер включати збираєтесь хоча б через конденсатор ? Попросіть когось з знайомих, хто орієнтується в електриці,чи електроніці нехай допоможуть, бо з таким підходм може бути "трохи диму". Якщо словами то конденсатор з драйвером включаються послідовно, а ця пара елементів до низового динаміка паралельно. Це саме простенький варіант побудови акустики. |
Олександр Соколюк | 2 Лютого 2012, о 21:00 |
Користувач |
Якщо підключати послідовно то як підключити драйвер????Теж послідовно?????? Без фільтрів ти драйвера непідключай , бо висадиш їх сходу! А при правильному фільтрі опір так і лишиться 4 ом. Ось почитайhttp://kazus.ru/forums/showthread.php?t=13480 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти