Олег Панчишин | 23 Листопада 2011, о 19:43 |
---|---|
Користувач |
Розкажіть про KORG MICROSTATION в кого є. Чи хороший інструмент буде для весілля??? , і взагалі чи варто його брати???? Послухав в неті, хотів би почути відгуки. Дякую!!!
|
unclehaphap | 23 Листопада 2011, о 20:06 |
Користувач |
Поки що не чув, та й особливо не переживаю. Але 61 мініклавіша за схожий дисплей повинні насторожити. Краще взяти PS60, але то не самограйка |
Олег Панчишин | 23 Листопада 2011, о 20:09 |
Користувач |
Та я самограй маю, а РS60 по ціні не підходить!!! |
unclehaphap | 23 Листопада 2011, о 20:11 |
Користувач |
Умови/завдання роботи вимагають нового інструмента чи просто побачив і засвербіло? :) |
Олег Панчишин | 23 Листопада 2011, о 20:19 |
Користувач |
Просто хочу купити собі суто синтезатор, щоб були в ньому >< хороші не для студіїї, а для весіль звуки !!!!уточнюю кращі ніж у GW8, хоча я його продавати не буду, я ним задоволений, як комплексним інструментом А мініклавіатура мене не смущає!!!! Дисплей також. |
Yulianovich | 23 Листопада 2011, о 22:23 |
Користувач |
Олег, ти б чіткіше описав потребу в другому інструменті. Як плануєш його використовувати, в якого характеру музиці, які звуки потрібні? |
unclehaphap | 23 Листопада 2011, о 22:56 |
Користувач |
А які звуки використовуються на весіллях? |
Yulianovich | 23 Листопада 2011, о 23:35 |
Користувач |
Які звуки? Ну хто які. Тому й питаю. Мій один колєга дуже любить скрипочкою на PSR-ці. |
sergejkushnir | 23 Листопада 2011, о 23:53 |
Користувач |
А молдовани люблять крявкаючі звуки та сопілки з флейтами. Я закинув ссилку на топіку романа з відеодемострації клавіш. Кому цікаво можна подивитись. Малий шпарить і сміється. |
pete fedyshyn | 24 Листопада 2011, о 15:05 |
Користувач |
Олег Панчишин, на який бюджет розраховуєш? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти