Piano Man | 6 Грудня 2011, о 01:06 |
---|---|
Користувач |
Доброго здоров'я усім! Хотілося б придбати якісний по звуку "самограй" для "живої гри" (джазові та поп інструменталки) в парі з саксофоністом.Є вагання між цими двома моделями інструментів,хотілося б послухати враження учасників форуму. |
Юрій Цьосенко | 6 Грудня 2011, о 01:46 |
Користувач |
Як казав Ростислав Фіцик:"якщо не можете вибрати самі, тоді кидайте монетку "орел чи решка" Ви заглянте в тему S 910.Вам там розкажуть який самограй самий крутий:)))А посуті, те що Вам і Вашим вухам до вподоби ,те й беріть. |
Yulianovich | 6 Грудня 2011, о 03:05 |
Користувач |
Якщо джаз, то будь-який клавішний інструмент. Хоч і самограй, але без використання функції автоакомпонементу. Бо з ним це вже не джаз. Якість і клас інструменту в джазі лише допомагють. Тут основне як музикант відтворює в грі стан душі. Наприклад так: http://www.youtube.com/watch?v=zhILz9QVAus |
pete fedyshyn | 6 Грудня 2011, о 09:25 |
Користувач |
Сама суть джазу-імпровізація! І не тільки мелодійна, а і гармонічна. А яка імпровізація з автоакомпоніментом? |
Володимир Боршош | 6 Грудня 2011, о 11:16 |
Користувач |
Ketron SD1 - 2002-го року випуску і на той час його ціна складала близько 4000$.Клавіатура рояльного типу (76 клавіш) і т.д. Yamaha S910 не того класу. А на рахунок того на чому можна грати джаз а на чому ні, то я хочу сказати - хто вміє грати джаз, той зіграє і з автоакомпанементом і без, а хто не вміє - тому і рояль Steinway&Sons не допоможе |
sergejkushnir | 6 Грудня 2011, о 12:04 |
Користувач |
Це точно, і навіть кетрон тут не допоможе.)) Може й Ямаха 910 не того класу як комусь здається, але для джазу це саме те шо треба.Навіть стилів для джазу там великий вибір Але кому що. |
unclehaphap | 6 Грудня 2011, о 12:39 |
Користувач |
Мій голос за Кетрон. |
Богдан Іванишин | 6 Грудня 2011, о 13:03 |
Адміністратор |
Я би брав Кетрон і навіть не думав! Маю взагалі велике бажання міняти свою "катеринку" Па 50 на SD 1 або SD 5... То все s 900 s910 , PA 50, 500 Roland GW 8 (розряд мотлоху) Навіть близько не стоять з тими інструментами... Про що навть мова... Беріть і не думайте ! |
pete fedyshyn | 6 Грудня 2011, о 13:05 |
Користувач |
А мене Сергій переконав, найліпше то ПСР 910!!!! Хочу ямаху ПСР 910!!!!! |
sergejkushnir | 6 Грудня 2011, о 13:34 |
Користувач |
Бедзю Іванишин, а ви мали справу з тим кетроном? Грали на ньому,? Продемонструйте або розкажіть щось про нього, а то одразу все мотлохом називаєте Докази приведіть, відео на ютубі не треба, я вже їх всі передивився Мені одразу також кетрон показався супер пупер апаратом, але потім запал на нього зник Катеринку па 50 я б також поміняв на щось інше |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти