Сергій | 9 Грудня 2011, о 15:39 |
---|---|
Користувач |
у клавішах Technics KN 800 мабуть щось з блоком живлення (внутрішнім). До нього 220 йде точно, провірено. Чи йде після нього не знаю де перевірити. Хто працював з таким інструментом або може полагодити чи знае таких що можуть - допоможіть. Важливо все - варіанти поломки, можливі способи усунення, ціна, терміни. |
unclehaphap | 9 Грудня 2011, о 16:19 |
Користувач |
Сервайс-мануал (платний): http://www.technics.owner-manuals.com/SXKN800-service-manual-TECHNICS.html |
schumi | 10 Грудня 2011, о 13:04 |
Користувач |
Не експерементуйте самі з апаратом - моя порада шукайте "грамотного" електронщика.Ремонт після спроб відремонтувати в більшості випадків закінчується збільшенням терміну та вартості ремонту.. Вгадування типу - "варіанти поломки, можливі способи усунення, ціна, терміни....." нічого позитивного не дадуть (хіба що на сайті присутні естрасенси, для таких відповідей майстер повинен хоча б розібрати апарат оглянути та провести мінімальні вимірювання!!!) . З радістю б допоміг сам, но на даний момент завалений роботою "по самі вуха" - думаю розгребтись раніше Різдва не вдастся...... Якщо не знайдете до того часу альтернатив, після Різдвяних свят можем на цю тему поспілкуватись. |
angej | 16 Грудня 2011, о 07:20 |
Користувач |
опишиши після яких процедур вона невключається |
Сергій | 20 Лютого 2012, о 19:26 |
Користувач |
чесно саму послідовність (реальну) не знаю, інструмент був не зовсім мій, і хазяїн каже що перепаяв декілька (здаеться 2) мікропереключателі на панелі управління, оскільки вони через раз працювали (тобто старі випаяв а нові впаяв). Процесор і все основне залізо на окремій платі, на цій лише управління (кнопки) виведені окремо. Диму не було, чорного, припаленого та надутого по платам немає також. Можливо десь закорочена якась дорожка... А якщо до спеціаліста, то приблизно скільки буде це коштувати? хоч приблизно огляд і тд... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти