Володимир Куцик | 28 Грудня 2011, о 12:52 |
---|---|
Користувач |
У мене все стоїть в рековій стійці-підсилювачі обробка пульт. Все це вже скомутовано і підключено. на халтурі лишається лише шнури до акустики і блоків підключити. Навіть якщо все вже підключено то кожну полосу включаю поступово і ходжу слухати. не даю повної мощі зразу. навіть якщо на драйвер не той шнур включили (і таке було ) то на малій мощі йому нічого не буде. Вже купа років так працюю і все нормально проходить. На колонках теж використовую комутаційні панелі - де прихід з бдоку можна включати на декілька різних колонок (комутація тка як вам потрібна). Вся проблема що мої шнури підходять лише на мої колонки (гнізда в мене стоять з 117 заводу - 4 контактні круглі - за 10 років експлуатації ще не один розєм не вилетів, ото якість товарів була) |
sergejkushnir | 28 Грудня 2011, о 12:56 |
Користувач |
Воно то так але з 4х полюсним спіконом це виходить зробити тільки із сторони топа розпайка всередині. А на підсилювачах? Без комутаційної панелі не обійтись. Тай вона не дешева напевно! А чим відрізняється DBX DR PA від DR PX? Може все таки 2 полосний ПХ взяти? |
sergejkushnir | 28 Грудня 2011, о 13:00 |
Користувач |
)))) Це цікаво. Але коли приїзжаєш на весілля за пів години до зустрічі гостей то слухати кожну полосу бігати це буде довго дуже.
Щось згадую таке, вони напевно щей гайкою фіксуються щоб не висмикнулося. Так то гнізда воєнні. Навіть контакти там із срібним покриттям В мене доречі теж все підключене в 6 юнітному реку, тільки пульт окремо. Це дуже зручно |
sergejkushnir | 28 Грудня 2011, о 13:09 |
Користувач |
В кого які думки на рахунок DBX PX http://www.musiclife.kiev.ua/shop/effekt-protsessor-dbx-px.html Чи справді там конвертори слабші як у ПА? Чи краще буде аналоговий кросовер 223? |
Володимир Куцик | 28 Грудня 2011, о 14:26 |
Користувач |
Я розумію що ціна дешевша за РХ, але я б брав товар на майбутнє з можливістю розширення і на всі випадки. З РХ цього не гарантовано. Та й про кросовер щось не дуже там згадано. На панелі є виходи на САб але яка там частота зрізу та які фільтри. Я б брав РА. Все таки не останній рік працюємо і як говорить досвід зажди хочеться щось докупити та покращити |
Yulianovich | 28 Грудня 2011, о 14:46 |
Користувач |
Існування комутаційної панелі я сам для себе недавно відкрив. Це постійне повзання навкарачки, часто напівпотемки діставало дуже. Акустичні кабелі в мене марковані і довжини позначені. А кабелі обробок різнобарвні, марковані роз'єми і поскручувані прозорою стрічкою. Тобто на один прилад (проц., чи реверб.) 3 кабелі вкупі. Інсертні теж різнобарвні. Жодної плутанини і швидке комутування. Просто потрібно це все прорахувати і зробити. Ампреки ставлю біля акустики. |
sergejkushnir | 29 Грудня 2011, о 14:17 |
Користувач |
Ну так комутаційна панель це зручно, але все одно окремий підсилювач на драйвера, зайві компоненти і все це щось мені здається не дуже аж так повпливає на якість звучання Мені здається що з 223ХЛ кросовером все буде набагато простіше і по звучанні буде те саме? Це моя думка! Може й помиляюсь, Але вчора читав на МСК що проц EV Dc-one набагато кращий по звуку як дешеві DBX. ПА та ПХ Отож роблю висновки http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=138561 |
Yulianovich | 29 Грудня 2011, о 15:24 |
Користувач |
Сергій, а не задумувались чому в активних АС стоїть по окремому підсилювачу на кожний динамік? Що ж до Dc-one, то це закономірно що кращий від DR PA. Його потрібно порівнювати з DBX DriveRack 260 і иншими однокласниками. |
sergejkushnir | 30 Грудня 2011, о 01:31 |
Користувач |
Ну в активних то все зрозуміло. Якщо в колонку встроєний підсилювач то він мусить бути з поділом на частоти. Це має так бути Але для пасивної акустики то це вже як хто. При 2 полосному варіанті запросто в будь який момент можна взяти в знайомого парочку 8 омних топів та спаралелити зі своїми 8 омними без зайвиз затрат, чи так само субів А з переробленою комутацією цього вже не зробиш. Тільки в 1 комплекті все буде, але зато тішить що 3 полоска Якось не універсально.!! |
Yulianovich | 30 Грудня 2011, о 04:26 |
Користувач |
Сергій не збираюсь переконувати. Кожен працює так як розуміє, під свої потреби і завдання. Влаштовують Вас дві смуги ну і добре. Лиш я знаю для себе одне - при 3-х смугах є можливість набагато якісніше відзвучити різні за акустикою і площею приміщення. Це і варіювання балансу між верхом і серединою, це і зміна частоти розподілу. А при використанні процесора, то і зміна характеристики крутизна спаду. Можна і більше базікати, але йду спати. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти