rura1961 | 3 Грудня 2013, о 21:45 |
---|---|
Користувач |
Анатолій, Роланд ВК-9 недотягує до Е- 80 по звуках і стилях, чи по функціоналу? |
Анатолiй | 4 Грудня 2013, о 07:23 |
Користувач |
В Roland BK-9 звуків і стилів більше - тобто він включає в себе всі звуки й стилі від Roland Е-80 (сам перевіряв) та плюс ще біля 25 шт. додаткових звуків й стилів. Отже остається по функціоналу: у ВК-9 є два невеликі й незрозумілі монітори (екрани) замість одного сенсорного великого в Е-80 (сенсорний - то велика штука для оперативості)! Далі: в Roland BK-9 нема UP3 та LW2, що теж дуже важливо для звучання та для оперативності. Із-за незрозумілих екранів в Roland BK-9 дуже незручно працювати з секвенсором та редактром стилів! Тобто, із-за обмеженої функціоналності в Roland BK-9 для доступу до багатьох параметрів звуків і інструмента взагалі передбачено використовувати оремо куплений iPad зі спеціальним програмним забезпченням (редакторами). На youtube є кліп порівняння Roland BK-9 та Yamaha PSR S-950 - однакові мелодії виконуються почергово. От що дивно - S-950 звучить краще за BK-9 (чи то так виконавець постарався). При цьому ціна китайського BK-9 є 26000грн, а S-950 всьго 17500 грн. |
Павло Галуга | 4 Грудня 2013, о 12:27 |
Користувач |
ВСІМ ДЯКУЮ! Ще скажіть таке будь-ласка! Який інструмент кращий для весіль Roland BК-5 чи Korg PA600 ??? ДЯКУЮ НАПЕРЕД! |
Анатолiй | 4 Грудня 2013, о 19:26 |
Користувач |
|
Анатолiй | 4 Грудня 2013, о 19:35 |
Користувач |
Я знайшов у себе перелік недоліків та переваг Roland BK-5, але не можу сюди їх завнтажити. Не працює Ctrl+V, а набирати довго. Або підкажіть, як текст або картинку вставити сюди з буферу обміну, або дайте поштову адресу і я надішлю.
|
Сергій | 2 Січня 2014, о 16:50 |
Користувач |
мав в руках і той і той. Роланд звучить непогано, але для халтури набагато практичніший корг, з роландом є ціла куча нюансів технічних, а звук на колонках менше 1,5-2 кіловати не відрізнити))) |
Маляр Василь | 2 Січня 2014, о 19:11 |
Користувач |
Хлопці, це все дуже добре, але в мене таке питання. Мій клавішник(при тому , що є ПА-50), хоче Ямаху. Ну,привик він до Ямах. Що порадите з тих серій 700-900, щоб було нормальне співвідношення "цінв - якість". |
unclehaphap | 2 Січня 2014, о 19:41 |
Користувач |
Якщо привик, то жодні інші критерії не працюють. |
Анатолiй | 2 Січня 2014, о 20:04 |
Користувач |
|
SaBmSv | 23 Квітня 2014, о 20:46 |
Користувач |
Однозначно только корговские синты!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти