Андрій | 14 Травня 2013, о 19:09 |
---|---|
Користувач |
|
unclehaphap | 14 Травня 2013, о 20:18 |
Користувач |
Там не перераховано жодної бібліотеки... |
Андрій | 14 Травня 2013, о 20:43 |
Користувач |
Вибачаюсь, я мав на увазі ті синтезатори та модулі (так, як там написано), семплери, котрі вони використовують... Просто в мене вони в бібліотеках *wav. |
Hollow Man | 19 Червня 2013, о 11:36 |
Користувач |
Цікаво в якій бібліотеці до Контакту вони взяли своє гойкання та підсвисти?А акапелли?.... |
unclehaphap | 19 Червня 2013, о 11:47 |
Користувач |
То напишіть, що вони насправді використовують. Виведіть їх на чисту воду, аби не дурили людей... |
klepas | 21 Червня 2013, о 11:14 |
Користувач |
|
Андрій | 6 Жовтня 2013, о 19:59 |
Користувач |
Та там вже ніхто нікого не реєструє, он скільки матеріалу гуляє по інтернеті, а все завдяки кому — завдяки учасникам форуму. Та може і є винятки?... Не знаю. |
Андрій | 6 Жовтня 2013, о 22:21 |
Користувач |
|
Piano Man | 8 Жовтня 2013, о 10:24 |
Користувач |
А Ви продовжіть будь-ласка в цій.Наскільки я розумію, Ви зареєстровані на форумістудії "Експрес"? То перерахуйте будь ласка ...." Назви семплерів, семплів, які інструменти використані при створенні пісень".. Як би це довго не було-проте все одно цікаво. Ніхто із серйозних людей, які працюють над створенням своїх аранжувань та фонограм не думає, що все це було зроблено на 910 ПСР-ці. На сайті вказано інструменти(семплери), якими користується пан Коломієць для створення фонограм. Але, наскільки мені відомо, на форумі студії він розказував про процес написання деяких композицій. То може Ви поділитесь інформацією? |
Oleksandr1958 | 9 Жовтня 2013, о 23:17 |
Користувач |
Шановні форумчани ! Яка різниця на чому Вони це роблять ? Проте на халтурах Всі використовують їхні" фанєри". Кому не подобаєтся хай сам сідає і ліпить якщо вміє. А чужу роботу обсасувати ми всі можемо . СПАСИБІ ЇМ . |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти