Віталій Ясинський | 29 Грудня 2011, о 12:58 |
---|---|
Користувач |
Заповнив всі необхідні поля, вибрав файл мп3, при натисненні на кнопку "Завантажити" видає дві помилки : 1. Дед Мороз (це імя файлу) reiekted 2.Server (IO) Error. Користуюся Оперою. Допоможіть :) |
Віталік Вус | 22 Березня 2012, о 22:51 |
Користувач |
Заходжу на "мінусовки" вибираю букву "А".І-гопа-не відкривається нічого.То у всіх сьогодні,чи тільки в мене?Пробував ч/з OPERA i Google Chrome,те ж саме.То на порталі шось не то,чи варт серйозно поговорити з провайдером? |
sania30 | 23 Березня 2013, о 10:27 |
Користувач |
Не можу завантажити мінусовку на сайт, а конкретно: не можу прикріпити файл, поясніть будьласка пошагово як це зробити. |
sania30 | 23 Березня 2013, о 12:12 |
Користувач |
З Файлом розібрався (обновив Adobe Flash Player все стало працювати), та виникла інша проблема, мінусовка грузиться на процентів 30, а потім вискакує:"File rejected, Server(IO) Error", кілька разів пробував, те саме, може це через те що мала швидкість інтернету? ( Користуюсь Хром) |
Валерій Костенко | 4 Липня 2013, о 10:22 |
Користувач |
Вже другий день пробую залити три свої мінусовки, ніц не виходить!!!????? візуально все відбувається, але в "моїх файлах" мінусовки не з'являються. Дуже прошу команду сайту дати бодай якесь пояснення. |
Валерій Костенко | 4 Липня 2013, о 14:20 |
Користувач |
Перепрошую дуже команду порталу, проблема, скоріш за все, була в трафіку. Питання знімається. |
Wolodimir Yavorskiy | 28 Серпня 2016, о 02:07 |
Користувач |
Не можу завантажити мінуси. Роблю як і завжди, але нічого не виходить. |
LIGHTSHOW | 29 Вересня 2016, о 02:55 |
Користувач |
Допомогло повторний рендерінг, через іншу программу. Можливо проблема в TAGS, кодеку чи ін. Тому що якійсь мінус грузить, а інший - ні, при однакових умовах. Пробуйте |
sergiy zinich | 26 Травня 2019, о 21:45 |
Користувач |
Хто знає як видалити файл який помилково завантажив? |
vasilii s̶tudios | 26 Травня 2019, о 22:22 |
Користувач |
Доброго вечора, sergiy zinich, який файл? Дайте посилання. Спробую допомогти. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти