labuh-kpp | 5 Січня 2012, о 09:30 |
---|---|
Користувач |
ДОЬРОГО ДНЯ . ПІДСКАЖІТЬ ЧИ МОЖНЕ НА БАРАБАНИ АМАТТІ ПОСТАВИТИ ФІРМОВІ ПЛАТИКА І ЧИ СТАНИ ЗВУК КРАЩИЙ І ДЕ МОЖНО ПРИДБАТИ ПЛАСТИКИ ХОРОШІ |
Yulianovich | 5 Січня 2012, о 12:11 |
Користувач |
Поставити можна, бо розміри там стандартні. Є в мережі різні среціалізовані ресурси. Ось, наприклад. А якщо ліньки освоювати питання, то найпростіше набрати в пошуку: пластики на Amati |
Богдан Іванишин | 5 Січня 2012, о 15:01 |
Адміністратор |
Звичайно можна. Звук стане кращий, але це не буде панацея... Моя улюблена фірма http://www.andrewmedwed.com/remo_drumheads_review В мене робочий Ambassador, на томах такі самі На бас барабані Powerstroke Pro Це звичайно все на мій смак, не навязую Боже упаси! Просто рекомендую - вони дуже витривалі, мають ясну чітко виражену атаку і просто подобається мені їх звук ))) |
Евген Чернега | 5 Лютого 2012, о 22:35 |
Користувач |
Я так і зробив поставив на свої аматі пластики еванс розміри стандартні. Звук краще але все одно аматі це не тама! Ну все одно різниця помітна особливо бас бочка! |
Yulianovich | 5 Лютого 2012, о 23:19 |
Користувач |
Дешеві моделі "Tama", чи "Yamaha", чи інші, не далеко втекли від Аматі. Барабани потрібно вміти настроїти, а це багато хто не вміє робити. Бедзьо мене поправить, якщо я що не те... Не даремно прислів'я моєї молодості ("Нє імєй Аматі, а умєй лабаті!") актуальне донині. |
pete fedyshyn | 8 Лютого 2012, о 20:30 |
Користувач |
чомусь хтось думає,що TAMA,Pearl, Yamaha чи DW то вже фірма і то вже супер. Але кожна фірма випускає моделі різного рівня: junior, student, semi-pro, pro, master, дехто ще проміжного рівня, і якщо вибирати то не нижче student (800-1000уо). А дешевші, то вже ліпше Аматі. |
Богдан Іванишин | 9 Лютого 2012, о 02:06 |
Адміністратор |
Якщо взяти Yamaha то найдешевша модель з неї є Stage Custom, яка коштує нова від 1000 уо... Звичайно краща ніж Амті! Набагато! ))))) Грати на Амтаі можна звичайно, коли кадла в ідеальному стані, нічого не резонує і тд... Але для студійного запису вона не пригодна взагалі... Важко видобути той звук особливо з бас барабану який можна крутити на "приході"... І в тому випадку найдешевша фірма на кшталт Tama Super Star, Rock Star чи Stage Custom від Ямахи, звичайно буде краще... |
Богдан Іванишин | 9 Лютого 2012, о 02:10 |
Адміністратор |
Колись крутив болти шукав звук.... Але зараз строю барабани спеціальним тюнером і задоволений на 100 %.... ІМХО |
Евген Чернега | 4 Березня 2012, о 21:34 |
Користувач |
А що за тюнер? |
Богдан Іванишин | 6 Березня 2012, о 00:12 |
Адміністратор |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти