labuh-kpp | 11 Січня 2012, о 14:58 |
---|---|
![]() Користувач |
СКАЖІТЬ ЩО КРАЩЕ І ЯКА РІЗНИЦЯ ! |
Андрій Непийвода | 14 Серпня 2012, о 22:17 |
![]() Користувач |
краще VLZ, в нього звук натуральніший, чистіший, без окрасу. |
Senyutovych | 19 Серпня 2012, о 14:01 |
![]() Користувач |
Різниці нема |
Андрій Непийвода | 9 Лютого 2014, о 20:14 |
![]() Користувач |
ріізницю в звукові чути неозброєним вухом))) |
Юрко (DJ ... | 9 Лютого 2014, о 22:04 |
![]() Користувач |
Пульти одної серії, але про чуть раніше випускалися америкою (маю такого), а "3" новіші і збираються в китаї. Різниця в звуці є - старіший більш прозоро звучить і плотніше, новий звучить як берінжер |
Юрко (DJ ... | 9 Лютого 2014, о 22:04 |
![]() Користувач |
Пульти одної серії, але про чуть раніше випускалися америкою (маю такого), а "3" новіші і збираються в китаї. Різниця в звуці є - старіший більш прозоро звучить і плотніше, новий звучить як берінжер |
Senyutovych | 9 Лютого 2014, о 23:44 |
![]() Користувач |
VLZ 3 все таки буде кращий, трохи почитайте закордонні форуми . Я розумію що Юрко є великим патріотом свого мікшера але казати що новий Мекі звучить як берінгер може людина яка його не чула. http://www.mackie.com/products/vlz3/VLZPro_vs_VLZ3.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=400&width=614 |
bodja bear | 9 Лютого 2014, о 23:54 |
![]() Користувач |
VLZ 3 все таки буде кращий
Незнаю як там третій звучить,а от другий мене особисто не вразив |
Yulianovich | 10 Лютого 2014, о 02:48 |
![]() Користувач |
В них кращий слух? Треба брати і "насліпо" порівнювати. А так... Маю Маскіе СR1604-VLZ та 1202-VLZ з "трійкою" не порівнював, то ніц не скажу. Але те що кращий за Yamaha MG, це факт. |
Юрко (DJ ... | 10 Лютого 2014, о 08:21 |
![]() Користувач |
Senyutovych, мені не треба читати форумів - я ставив лоб-в-лоб два пульта і слухав їх в однакових умовах. Коли купував свого, то стояв вибір - от на слух і вибрав. Може в мене яксь дестрофоване вухо, може я взагалі дурак і нічого не тямлю в звуці і апаратах, але я завжди говорю тільке те, в чому переконався сам! П,С, І так, я партіот свого апарату, бо вибираю тільки те, що мене влаштовує по звуку (Наприклад мав я Меккі отакого http://shop.idj.by/images/detailed/9/Mackie_CFX16mkII.jpg (кажуть, крутий апарат), послухав його і сказав - ПОВНИЙ ТРЕШ, всерівно повернувся до 1402) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти