bodja bear | 10 Лютого 2014, о 15:00 |
---|---|
Користувач |
Але те що кращий за Yamaha MG, це фактDb Видно таке через акустику мої враження про другу версію зіпсулись |
bodja bear | 10 Лютого 2014, о 15:01 |
Користувач |
Але те що кращий за Yamaha MG, це фактDb Видно таке через акустику мої враження про другу версію зіпсулись |
Користувач |
Користувач |
Senyutovych | 10 Лютого 2014, о 21:06 |
Користувач |
Я також порівнював VLZPro і VLZ3 причому на студійних моніторах. Включали кілька записів в хорошій якості. Також мікрофон в двох пультах еквалайзер на 12. Все таки VLZ3 звучить якось тепліше. Хоча дуже великої різниці так зразу і не відчуєш. Тим більше якщо колонки не дуже добрі. Також рівняли ще до Онікса. Ну то Онікс 1220 ще краще. В кінцевому результаті мій колега купив собі Онікс 1620 |
Юрко (DJ ... | 10 Лютого 2014, о 22:21 |
Користувач |
А онікс тут до чого? То взагалі інша серія... |
Yulianovich | 10 Лютого 2014, о 23:09 |
Користувач |
Юра, на студійних моніторах тестуються студійні девайси. А концертні АС не мають такої рівної АЧХ, як монітори. Не думаю що різниця критична між цими двома модифікація. Не факт що їх можна почути при роботі. Та і об'єктивність є тоді коли "експерти" прослуховують девайси "наосліп", тобто не знаючи що в цей момент прослуховується. Особливим фанатом Mackie себе не рахую. Маю - ну і користуюсь. Є і кращі мікшери, є і гірші. Ну і... Крім того потібно взяти до уваги що VLZ i VLZ Pro це все різні модифікації. VLZ-3 i VLZ-4 наступні. Звісно кожен виробник хоче зробити наступну модифікацію кращою. |
Senyutovych | 11 Лютого 2014, о 13:06 |
Користувач |
Ну я про те і кажу що новіші модифікації звучать краще але можуть мати дешевші комплектуючі. Ну і треба врахувати що ВЛЗ Про вже напевно років з 10 не випускається. Якщо пульти більш менш одинакові то все таки краще брати новіший. |
Yulianovich | 11 Лютого 2014, о 16:14 |
Користувач |
Вимоги до звучання ростуть і думаю що практичніше брати Онікс. В нього і преампи кращі, і еквалайзери з більшими можливостями. |
Юрко (DJ ... | 12 Лютого 2014, о 19:55 |
Користувач |
А щодо питання ТС - послухати на СВОМУ апараті і взяти той що сподобався... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти