unclehaphap | 31 Травня 2012, о 14:22 |
---|---|
Користувач |
Семплер... |
Nadin87 | 31 Травня 2012, о 14:35 |
Користувач |
Ну то можна чи ні. |
unclehaphap | 31 Травня 2012, о 14:51 |
Користувач |
1. В запитанні треба чітко вказувати моделі. Звідки мені знати, що в твого товариша PA50 і ти хочеш нахаляву здерти в нього "інформацію" чи "прописку" для своєї PSR2100-ї. 2. Завжди треба думати. Самостійно. 3. Користуватися розділовими знаками. 4. На даному етапі розвитку конвертація неможлива. Згодом можна конвертувати вручну або купивши інструмент з семплером або семплер як окремий інструмент. |
romamuz | 1 Червня 2012, о 17:25 |
Користувач |
Шановне товариство, назва теми "Створення стилів" , а не "Де скачати халявні стилі". Приїхали..... |
Андрій Шевчук | 20 Червня 2012, о 23:21 |
Користувач |
Всім привіт!!!!Довго думав як можна написати стиль для Roland GW-7.Прийшла в голову така ідея:Що якшо написати на ньому MIDI (щось типу стиля.Просто написати варіації вступи і переходи на одному акорді),а потім через Style Works зробити з неї стиль...Можливо щось і вийде.... |
Roman0202 | 21 Червня 2012, о 11:33 |
Користувач |
В принципі можливо ,але дуже складно.Простіше підібрати подібний стиль і редагувати його через функцію import -export в style works (а потім в секвенсорі дописувати на свій смак).,або взяти міді файл з якого хочеш зробити стиль і перепустити його через функцію-song to style converter в програмі стиль воркс і потім редагувати. |
sania30 | 9 Вересня 2012, о 12:50 |
Користувач |
Шановні якщо у вас на клавіші є місце на стилі( незнаю як це правильно називаеться у мене це USER STYLE) то повинна бути і функція для написання стилів, а на клавіші набагато простіше писати стиль чим на компі, така моя думка. |
Roman0202 | 9 Вересня 2012, о 13:22 |
Користувач |
Може бути така функція ,а може не бути , залежно від інструменту.Який синтизатор?Подивіться в інструкцію. |
Roman | 24 Вересня 2012, о 21:48 |
Користувач |
Не знаю куди написати...Стільки тем про стилі... Хто редагував стилі Кубейсом або ФЛ студіо - відгукніться. Я в стилі міняю розширення на mid, імпортую в DAW, редагую що треба і експортую в midі і міняю розширення назад в sty. Щось роблю не так, бо не читається! |
Roman0202 | 25 Вересня 2012, о 09:34 |
Користувач |
Так не вийде. Хіба що по програмі style works 2000 або xt.З неї можна конвертувати sty в mid потім mid редагувати в кубейсі і знов конвертувати в sty. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти