Віктор Крутей | 19 Січня 2012, о 20:07 |
---|---|
Користувач |
О-о-о-о.....!!!!! Давно я нічого не писав у форумі, а тут прочитав і скипівім, прийшлося бахнути "сотку". Пане Юрку, Ви мене вибачте, але судячи з того о котрій годині Ви створили тему... Я так розумію, Ви прийшли з церкви, попили свяченої водички і чомусь при святі Вас почали мучити дивні думки... А можливо Вас хтось врік по дорозі додому...?!!! БУДЬМО УКРАЇНЦЯМИ. а не моголами !!! СЛАВА УКРАЇНІ !!! ХРИСТОС ХРИЩАЄТЬСЯ !!! |
Віктор Крутей | 19 Січня 2012, о 21:33 |
Користувач |
Юрку , без образ, яке запитання така й відповідь. |
Ігор Борик | 19 Січня 2012, о 23:19 |
Користувач |
Я думаю ще років 30-50 треба, зміняться покоління, люди почнуть по троху забувати ті Страшні часи, думка про росіян буде мінятись по троху (якщо знову нічого не натворять). На рахунок російської попси то є декілька пісень хороших . |
Василь | 19 Січня 2012, о 23:22 |
Користувач |
Примітивні тексти російської попси...Цитую український " По гороскопу ти була раком,короче сонця затмєніє" або "Ти блєфувала , бо так хотіла..." Прямо шедеври! А на рахунок, що представники російської попси взагалі не мають внеску у світову естраду, то я не думаю , що Алла Пугачова така собі дурочка, а не визнана співачка в свій час у Європі. Не пам"ятаю, але ж вона була лауреатом всіляких європейських конкурсів. |
Ігор Борик | 19 Січня 2012, о 23:29 |
Користувач |
Ну з Пугачовою то все зрозуміло, а ось яким дивом Білан виграв Евробачення ? |
Roman | 19 Січня 2012, о 23:39 |
Користувач |
А хто казав що не любим? Українці люблять російські пісні так само, як і росіяни наші !!! А взагалі на сайті українських мінусовок таке питання недоречне! Кров зразу починає грати! Маю підозру, що тут буде конкретна гризнява!!! |
Василь | 19 Січня 2012, о 23:45 |
Користувач |
п. Ігоре Борик. Мені на цих "біланів" по барабану (без образ), але якщо Сердючка виграє "Євробачення" (еталон націі ...) ще "Поплавка в придачу",а у нас були такі співаки, як Анатолій Солов"яненко , Дмитро Гнатюк (правда не попса). |
Ігор Борик | 19 Січня 2012, о 23:51 |
Користувач |
Пане Василь які образи, немає за що. |
Василь | 20 Січня 2012, о 00:06 |
Користувач |
Шановні колеги! Вважаю,що тему необхідно закрити,тому що кожен думає по - своєму,враховуючи , де він живе. Якби я був галичанином думав би так (наприклад),хлопці з Центральної України чи зі Сходу думають інакше. Коротше - гарних і неважких Вам халтур і Парнасу!!! |
Yulianovich | 20 Січня 2012, о 04:35 |
Користувач |
Василь, лауреатство і зайняті місця на конкурсах країн соц. співдружності і Євробачення до внеску в европейську культуру не мають ні найменшого відношення. На які пісні бувшого СРСР, чи нинькішньої РФ співають кавери в Европі чи в світі? А це якраз і є показник. Продовжувати наводити инші аргументи нема бажання. Підтримую думку закрити тему. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти