Юрій Рейпаші | 21 Січня 2012, о 19:38 |
---|---|
Користувач |
Вітаю всіх! Хочу подякувати п. Роману Метельському за створення такого потрібного сайту.Але незважаючи на його попередження: - "На порталі діють наступні правила:
- Дозволяється розміщати фонограми виключно українських виконавців з україномовними текстами. Користувачі які будуть неодноразово порушувати нижче зазначені правила будуть забанені."- сайт кожен день поповнюється не потрібними,не українськими,не мінусовками,що не дуже радує.Навіщо ламати те, що так важко створювати? Може я щось не розумію,то прошу всіх,хто не байдужий до цієї теми, відписати. |
Юрій Рейпаші | 23 Січня 2012, о 12:39 |
Користувач |
Отже,всім байдуже.І за це дякую.Тепер хоть стало зрозуміло,чому Україна за 20 років незалежності не стала незалежною і чому у країні з такими багатими природними ресурсами,люди не можуть жити краще.Якщо люди не можуть відстоювати свою національну культуру,тоді така країна,нажаль,приречена. |
Назар Рибак | 23 Січня 2012, о 12:47 |
Модератор |
Юра апивіт. Нікому це не байдуже. Питання вирішується. Роман робив три дні тому збір модераторів і ми це питання також обговорювали. Треба ще трошки потерпіти. Мені також така ситуація завсім не подобається і нервуюся я також так як і ви. Скоро все виправиться! Успіхів! |
Roman | 23 Січня 2012, о 14:08 |
Користувач |
Що не українські і не мінусовки це факт!!! І ще багато "кустарних" гуртів набралось! |
aristokratiya5 | 23 Січня 2012, о 15:09 |
Користувач |
Повністтю погоджуюсь з паном Юріем,а ось із паном Романом-не зовсім.Хай " кустарні"гурти також себе покажуть,адже це стимулює творчість. |
Roman | 23 Січня 2012, о 16:24 |
Користувач |
Ми напевно, по-різному, розумієм слово "кустарний" ! Кожен себе називає як хоче - і вже гурт, і фонограма витвір його уяви! Не хотів писати, але приклад - Слободян Віктор ЕМАНУЕЛЬ-ІНСТРУМЕНТАЛКА, - получається, що Емануель, українську пісню, придумав автор вказаний в назві, а Зібров співає не кавер, а стирив пісню в Слободяна Віктора! |
Yulianovich | 23 Січня 2012, о 16:25 |
Користувач |
Yura Reipashi, небайдужі не пишуть черговий раз, бо безрезультатно. aristokratia5, для починаючих "композиторів" і "аранжувльників" пасувало б створити який розділ, де вони могли виставляти для рецензій і обговорень свої роботи. А ще краще постійнодіючий конкурс. А то примітивного "пльомкання" залито багато, а по якості воно . На критичні заваження зчиняється істеричний лемент і пропозиція виставити свої роботи. |
Долинський ТАЛіСМАН | 23 Січня 2012, о 21:31 |
Користувач |
А мені, наприклад, для роботи потрібно: украінське, російське, італійське, польське, циганське, єврейське, з мультфільмів, з кінофільмів, інструментали і таке інше. Або, чим погано, коли є відразу плюс і текст? Може варто з часом поміняти правила? Перевагу , звичайно ж , залишити за украінськими фонограмами |
Віктор G. | 23 Січня 2012, о 21:54 |
Користувач |
talisman, українське шукайте в українському, рос. - в рос., циг. - в циг., кит. - в кит., афр. - в афр. Перепрошую, панове! |
Roman | 23 Січня 2012, о 22:25 |
Користувач |
talisman , є ще купа сайтів, навіть з корейськими і новозеланськими мотивами!!!! |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти