aristokratiya5 | 23 Січня 2012, о 13:15 |
---|---|
Користувач |
Дійсно,ми перевдягаємось,благо завжди на це є час.Бувають незручності,але головне не звертати уваги.На цей образ мене наштовхнув клавішник гурту Rock-H. |
Yulianovich | 23 Січня 2012, о 13:35 |
Користувач |
Етап носіння обладнання і інструментів, встановлення і комутування в мене відбувається в робочих в'язаних рукавицях. Що і всім рекомендую. На костюми є дорожній чохол. |
Юрій | 23 Січня 2012, о 20:09 |
Користувач |
Майже завжди на весілля одягаєм вишиванки.Виключенням може бути якщо приміщення холодне-то звичайна охайна одежа.Ні в якому разі не спортивна одежа-хоча такі індивідууми ще зуcтрічаються. |
nagrash | 23 Січня 2012, о 23:10 |
Користувач |
Ми також підтримуємо наше рідне українське , майже завжди працюємо у вишиванках . Перевірено на власному досвіді у вишиванці весілля проходить на багато легше ,ніж у звичайному одязі , недарма моя бабуся росказувала, що вишиванка це сильний оберіг від злого ока . І це також дуже гарно , так що обовязково одягайте і не цурайтесь свого . |
Ромко Тістик | 23 Січня 2012, о 23:20 |
Користувач |
Але буває таке шо тре лабати і в листопаді,чи в більш холодний період.Ми три роки тому мали весілля 17 жовтня в Запитові недалеко від Львова. на подвірї в шалаші- то повірте там були дві пари штанів,гольфи і светри під грубою курткою.і зимові шкари,тоді так дуло,шо було не до костюмів,в кожного буває по різному.але я завжди за то шоб музиканти виглядали пристойно.Нам навіть раз зробили"комплімент"-"хлопці-ви такі файні в однакових сорочках".Але я знаю і людей зі Львова ,які їдуть на халтуру,як на звичайну роботу-от не знаю.чи ставлення в них таке саме до тої роботи |
Ігор Борик | 24 Січня 2012, о 19:15 |
Користувач |
Гурт Награш - питання ще стоїть в тому чи варто, і взагалі як воно виглядає, коли у символічному українському вбранні виконувати пісні мовою злісного недруга наших предків ? Питаняя містить трішки провокаційний характер, але все-таки хотілось би почути різні думки. |
Roman | 24 Січня 2012, о 19:47 |
Користувач |
Ігор Борик ви ще спитайте як у турецькій нижній білизні співаються українські пісні, турки також були нашими ворогами,або чи нормально "Жигулями" апаратура перевозиться? Провокація і конкретна!!!! |
unclehaphap | 24 Січня 2012, о 19:58 |
Користувач |
Ми плавно скочуємося в дешеву шароварщину. До речі: на усіх професійних чи тематичних форумах, де я бував чи буваю, питання політичного, релігійного та расового характеру просто заборонені до обговорення. І все... |
Ігор Борик | 24 Січня 2012, о 20:24 |
Користувач |
Вибачте! Я не хотів нікого провокувати створюючи цю тему. Не сприймайте так однобоко, а почитайте пост №1. |
Wolodimir Yavorskiy | 25 Січня 2012, о 14:35 |
Користувач |
На концерт костюм з краваткою, або з вишиванкою. На халтуру будь який одяг, аби охайно і гарно. Бувало коли спека на дворі то і в шортах щоб комфортніше було (дуже важко переношу спеку). |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти