Богдан Іванишин | 3 Жовтня 2012, о 11:23 |
---|---|
Адміністратор |
Хітв би також бути.! Відкладу справи і приїду в будь - який час, крім суботи і неділі...т Бажано зранку на 10.00, 11.00 було би ідеально! |
vikto | 3 Жовтня 2012, о 12:56 |
Користувач |
Напевно приїду. |
Вова Пухов | 15 Жовтня 2012, о 15:14 |
Користувач |
Із задоволенням відвідав би данне мироприємство. В понеділок було б ідеально :) |
Руслан Кузьо | 17 Жовтня 2012, о 20:00 |
Користувач |
Роман, розраховуй на нас. Прийдемо всі (маю на увазі Дрогобич) |
nachtigall_ua | 18 Жовтня 2012, о 12:52 |
Користувач |
Цікавить. А як у фінансовому плані? Платно? Скільки і за що платити, кому? Чи як то буде? |
Любомир "Галичани" | 18 Жовтня 2012, о 17:47 |
Користувач |
На першому був і на другий приїду... От тільки час був на першому не зручний тому до кінця не був, добре було б почати до обіду або і зранку, щоб мати більше часу на спілкування ... День звичайно краще серед тижня (навихідних забави ресторани). Це суб'єктивна думка але напевне багато хто погодиться... |
schumi | 22 Жовтня 2012, о 09:47 |
Користувач |
Панове більше деталей про, який саме день тижня був би зручний, та час. З самого ранку думаю не зовсім зручно , бо хто дальше живе може не встигнути доїхати- хоча це моя особоиста думка. Поки що зупинився на початку в 11.00. Буду старатись "догодити" всім :) А забув відповістиі : наразі семінар планується БЕЗКОШТОВНИЙ!!!!!!!!!!!!!!!!! (ХАЛЯВА) :) |
schumi | 31 Січня 2013, о 08:53 |
Користувач |
От і настав цей час !!!!! В середині травня планується ще один правда вже регіональний по Західній Україні семінар з ЕЛЕКТРОВОЙСА. Буде представлена новинка - серія ZLX, яка побачила світ цього року на НАМІ, та серії "доступних" цінових категорій, планується тест-драйв лінійки мікрофонів електровойс, та дінакорд повермейт 600-3,1000-3.Знову ж планується і практична частина з можливістю перепробувати різні конфігурації та можливість поспівати на них.Наразі тривають переговори про місце семінару, так, щоб забезпечити максимальну зручність добирання з сусідніх областей. По ходу появи нової інформації буду старатись оперативно інформувати музичне суспільство :) |
Вова Пухов | 4 Лютого 2013, о 18:29 |
Користувач |
Дуже добре.Постараюсь бути. Правда шкода,що тільки EV буде.Хотілося б почути і інші бренди RCF до прикладу,і їхню оновлену серію 4PRO. Але й на тому дякую |
schumi | 5 Лютого 2013, о 09:12 |
Користувач |
Наразі йде обговорення, щоб зробити порівняльний тест між аналогічними моделями акустики інших брендів. На даний момент це зробити досить важко в звязку з питанням представлення по декілька моделей кожного бренду. (порівнювати з однією моделлю - фактично не зовсім доцільно) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти