Nadin87 | 24 Січня 2012, о 23:04 |
---|---|
Користувач |
Привіт всім! Чи можи бути загрозою синтезатора коли на флешці є вірус. |
Юрій Цьосенко | 24 Січня 2012, о 23:07 |
Користувач |
Ні.
|
Ігор Борик | 24 Січня 2012, о 23:24 |
Користувач |
Так, вже з цим мали справу на GW-7, стилі читались до половини, далі глюк. Флешку варта провірити антивірусом. |
Ігор Борик | 24 Січня 2012, о 23:25 |
Користувач |
Це сталось після підключення до ПК. |
Юрій Цьосенко | 24 Січня 2012, о 23:59 |
Користувач |
Вірус - це компьютерна програма, зроблена під операційну систему Windows.Яке відношення має операційна система Roland GW 7 чи других самограйок до операційки Windows?Я згідний з тим ,що коли вірус пошкодив файл на флешці ще в компьютері , і він не прочитався на тому ж роланді.Але щоб вірус вивів з строю операційну систему синтюка,цього не може бути! |
Roman | 25 Січня 2012, о 00:12 |
Користувач |
Юрій Цьосенко все правильно сказав, люди часом самі понавидумують, - Мені в ямасі вірус всі банки стер і глючити стала... |
sergejkushnir | 25 Січня 2012, о 00:24 |
Користувач |
То не вірус банки з стилями знищив. То глюк самої памяті клавіші. Компютерні віруси не мають ніякого відношення ко операційки ямах |
Юрій Цьосенко | 25 Січня 2012, о 00:39 |
Користувач |
Віруси тільки під ОС Windows та Android існують.Під ОС Linux їх майже нема.Не кажучи про Мас OS... |
Богдан Іванишин | 25 Січня 2012, о 09:03 |
Адміністратор |
Рома , дуже акуратно подавій такі виклади - люди часом самі понавидумують, - Мені в ямасі вірус всі банки стер і глючити стала... Бо Сергій сприймає все бкувально! ))))))) |
Ігор Борик | 25 Січня 2012, о 09:52 |
Користувач |
В будь -якому випадку краще не ризикувати. А тим хто не мав з цим справи краще лишити свої здогади при собі. В нас до сьогодні лежить Роланд зглюком, кому цікаво можу продемонструвати. Звертались до фахівців, відповідь вірус. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти