Ігор Байцар | 30 Січня 2012, о 00:00 |
---|---|
![]() Користувач |
Я всьго-навсього з 2007. |
Yulianovich | 30 Січня 2012, о 16:54 |
![]() Користувач |
Не рахуючи виступів в музичній школі, то перший раз в класі десь восьмому. Грав в ансамблі скрипалів. Грали як класичні твори, так і сучасні. Навіть пісні різні, модні на той час, акомпонували солістам. |
Юрій Рейпаші | 30 Січня 2012, о 18:07 |
![]() Користувач |
У 1977році при будинку культури був створений шкільний вокально-інструментальний ансамбль.Я і ще двоє хлопців були тоді у девятому класі (16років) і двоє у десятому класі.Вже через кілька місяців ми стали досить популярні серед молоді.Грали переважно рок-музику.Перший раз нас запросили на свято села.Народу зібралося від малечі до стариків.Адреналін зашкалював.Дуже запамяталося,як прикольно під "рок" старші люди танцювали вальс та фокстрот |
Lutso | 30 Січня 2012, о 18:16 |
![]() Користувач |
Ги |
Wolodimir Yavorskiy | 30 Січня 2012, о 18:48 |
![]() Користувач |
В пятому класі перший раз вийшов у складі духового оркестру(труба). У сьомому при БК проводили набір у ВІА і я грав на гітарі. Потім у 1983-1986р році в училищі вскладі нашого ВІА . А на вихідних(як не було халтур) танці грали, і ще , теж при училищі співав у складі чоловічого хору десь чоловік 50-55. В армії грав на бас-гітарі в штатному ВІА при частині нашій. Після армії працював з багатьма колективами в регіоні. Ну а потім пішли самограйки які попереводили музикантів... А ностальгія за ТИМИ часами неймовірна. Хоча і зараз маю живий колектив, але то тільки для душі, відірватись. |
Богдан Іванишин | 30 Січня 2012, о 23:26 |
![]() Адміністратор |
22 роки тому назад... Виступ у "просвіті". Я вчився в "музичній студії" записався туда сам, батьки навіть не знали, поки не прийшлося платити за перший місяць, Я наважився і сказав татові - він зрадів і дуже підтримав мій вибір (тато старий музикант, все життя програв у військових оркестрах на ставці соліста, займався і викладацькою роботою, царстово йому небесне). З того часу, з 9 років я з музикою не розлучаюся... Виступ на сцені мій був дуже вдалий. Памятаю, як сьогодні, я грав, на акордеоні, пісню "як з Бережан до Кадри", лишень тоді її чомусь обявляли "бережани". Таким мені він приблизно запамятався, як писав Ігор. Сцена висока, багато люду в залі... і тоді я зразу вперше відчув всю відповідальність, за себе і за "свою музику"... Це був Тріумф! Не забуду ніколи... Це напевне хворба до кінця життя... Я не уявляю себе без музики і все що є дотичне до неї! |
Володимир Боршош | 31 Січня 2012, о 13:54 |
![]() Користувач |
У 1979 поступив у музичну школу по класу акордеона - і поїхало. До кого не йшли в гості - брали з собою акордеон, всі гостилися, а я їх веселив. Перше весілля відіграв у 1985 і дотепер |
Руслан Кузьо | 31 Січня 2012, о 23:14 |
![]() Користувач |
Перше весілля десь в 1993 році. Пам"ятаю - як сьогодні. |
Roman | 1 Лютого 2012, о 08:34 |
![]() Користувач |
Перше офіційне весілля - 2000 р. На двох самограйках пекли, без ніяких там флопіків!!! В той час бажання до ранку було грати!!!! |
Олег | 1 Лютого 2012, о 15:11 |
![]() Користувач |
В 1979 році з друзями створили ВІА ,,Ромашка" в школі,грали танці ,вечори в школі.В 1980 відіграли перше весіля на морозі в 25 градусний мороз,що зараз аж сам дивуюсь.Мені на басу ще можна було в перчатках,а трубач і гітарист мерзли.С тих пір і продовжую,тільки на строковій службі не прийшлось .Перше весілля ми зіграли за 120 рублів,я вчився в 6 класі,а барабанщик і гітарист в 7,ще один гітарист в ПТУ,(зараз генерал в Росіі).Той час не було стільки інформаціі,як зараз.але ми на репетиціі бігали з радістю.Не було апаратури (Поділля -це було круто ,ревер з магн Ноти,барабан у нас був ТАКТОН!!!,)Потім були другі колективи,але перший запамятався найбільше |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти