volodchyk | 30 Січня 2012, о 17:59 |
---|---|
Користувач |
В мене на коргу i5s виникла така проблема! Коли в дисковод всталяєш дискету, то на екрані з`являється напис "No disk in drive". Виходить так що дискета крутиться в дисководі, а синтезатор її не бачить. Це означає, що дисковод зламався повнісю, чи його ще можна полагодити. Можливо там є якісь фіксатори, чи ще щось , що можна відремонтувати?
|
unclehaphap | 30 Січня 2012, о 18:19 |
Користувач |
У коргах І-серії дуже нестандартний дисковод. Вірніше, стандартний, але пошукати такого в наших краях нереально. Я з таким стикався, шукав схеми і мені спаяли перехідник для звичайного, який можна купити у комп'ютерних магазинах (хоча і такі вже зникають з продажу). Як легкий варіант пропоную розібрати та глянути , чи не обірвався привідний пасок. Його можна купити на радіоринку та спробувати припасувати. Купляти оригінальні дуже дорого - краще вже поставити Uniflash. І найпростіший варіант - "забити" :) ... |
volodchyk | 30 Січня 2012, о 19:59 |
Користувач |
А хто може спаяти перехідник? У мене дисковод є . |
volodchyk | 30 Січня 2012, о 20:10 |
Користувач |
А хто може спаяти перехідник? У мене дисковод є . До речі може в когось є російська інструкція до корга, то поділіться будь-ласка! |
Петрович | 12 Серпня 2012, о 20:33 |
Користувач |
можливо дискета вже накрилась - таке теж буває..... |
Віталій Коваль | 14 Вересня 2012, о 14:19 |
Користувач |
у мене в І3 таке саме.Форматнути також не хоче дискети,кажуть пусте віконечко треба заклеїти чорною ізолентою.
|
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти