Василь | 14 Лютого 2012, о 00:06 |
---|---|
Користувач |
Тут підтримаю Віталіка Вуса в тому що - оператору (він один!) платять непогане бабло і тамаді (вона (він) один !) також непогані бабки, а музиканти так собі...У нас починаюча тамада 800 грн.,а ми вкалували за півтори троє. Зрозуміло,що зараз скажуть,мовляв, треба тримати свій статус. А я скажу,що так непомітненько-непомітненько почали в грошах нас обходити оператори та тамади (я нікого не хочу образити) , а ми пасемо задніх. Мабуть, у них є (операторів та тамадів )своя біржа. А ми,що маємо,те маємо... |
Василь | 14 Лютого 2012, о 00:10 |
Користувач |
P.S. Вибачте, відійшов від теми...Думаю,що ноут краще. |
SHARIK | 14 Лютого 2012, о 08:34 |
Модератор |
Василь, про яку "відеоператорську біржу" Ви говорите??? Так вони тримають свою ціну, порівняно з нами музикантами. І то ціни на їхні послуги, я говорю за свою територію, плавають від 300 до 600 зелених. І в них знаходяться міссіонери, які роздають візитки сумнівного змісту, як гостям так і музикантам і причому музикантам пропонують 200 гр за підкинену роботу. Значить і там є своя " овечка" .Вибачте що не втему. Я думаю, що це обговорення треба перенести. Але причому ,що реальні ціни і ситуації описують, одні і ті самі люди, а решту слікують за інормацією і прикидають скільки мають взяти за халтуру, щоб не здешевити. |
Wolodimir Yavorskiy | 14 Лютого 2012, о 09:19 |
Користувач |
А відеооператор у нас за два дні -1500-1600. Є один чи два яких язнаю(все таки один) 3000 не зелених. |
Богдан Іванишин | 14 Лютого 2012, о 09:55 |
Адміністратор |
Думаю все таки ноут, з більш - менш пристойною звуковою картою, буде краще. Але не в плані звуку, а в плані мобільності. Відпадає потреба в талмутах, коли іколи шукав одну пісню купа часу... Навіть коли граєм з самограя, маєм спеціальну папочку з файликами Word. Особисто я вже дуже звик, до такого плану роботи, і на мінідиск перейти - вже ніколи б і думав. |
Віталік Вус | 14 Лютого 2012, о 19:55 |
Користувач |
Пане Яворський,перепрошую,я було подумав що він зі Львова,чи околиць. |
Wolodimir Yavorskiy | 20 Лютого 2012, о 09:53 |
Користувач |
Та нічого. Усе гаразд. |
Vitek82681 | 22 Лютого 2012, о 00:16 |
Користувач |
Ноут мобільніший і витриваліший. При копіюванні фонограм на ноут - економія часу. Мінідіск потребує більшої мороки. Механічна частина (кишеня прийому дисків), з часом зноситься при частій (інтенсивній) зміні дисків.Та звук з ноута обовязково повинен проходити через добротну музичну карту. Без музичної карти, музика з ноута буде на порядок гірше звучати від мінідіска. Не та плотність, тембрально гірше і таке інше... І ще не мало важливий нюанс... якщо ноут для роботи з музикою, то лише з музикою. Бо з загруженими комп'ютерними іграми і чимось подібним, що забирає ресурс,він буде тупити і нічого з того доброго не буде, крім "зависання". |
unclehaphap | 22 Лютого 2012, о 11:26 |
Користувач |
Портативні MD-плеєри мобільніші.
Є мінідиски з підтримкою USB.
Якщо говорити про надійність, то не забуваймо, що ми використовуємо переважно побутові девайси: як мінідиски, так і ноути, які не розраховані на інтенсивне професійне використання.
Щодо якості музики, то зовнішня звукова карта - не завжди панацея і стоїть не першою ланкою в ланцюжку якості. Є і карти з сумнівним звучанням, є і ноути, інтегрована звукова яких заставяє курити карти в ціновому діапазоні до 250-300$... |
Vitek82681 | 23 Лютого 2012, о 01:55 |
Користувач |
Ну то порадьте, дядьку, що краще? Бо й самому стало цікаво... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти