vovan7bud | 7 Лютого 2012, о 02:50 |
---|---|
Користувач |
Розумію що досить заїзжані питання в порівняні інструментів.. та всеж.. друзі! мені як початківцю,який проюзав своіми руками лише один( ПОРІВНЯНО ) інструмент пср Е 423 :):):) важко буде зробити вибір без допомоги!! знайомих музик немаю, тому буду питати поради тут!:) на початку весни планую придбати якись із цих інструментів можливо хтось промацав їх оба і може розказати + і - і ще у мене дилема з ризиками які можуть бути при купівлі б\у ( як то кажуть де може бути подвох ) я так вважаю що ці інструменти одного класу судячи із порівняння ціни ... буду вдячний любим щирим порадам :) !!.. |
Юрій Цьосенко | 7 Лютого 2012, о 10:02 |
Користувач |
Якщо не можете визначитись ,тоді беріть оба. |
Nadin87 | 7 Лютого 2012, о 11:31 |
Користувач |
Бери краще ямаху. |
vovan7bud | 7 Лютого 2012, о 15:02 |
Користувач |
|
romamuz | 7 Лютого 2012, о 17:25 |
Користувач |
Дивлячись для чого. Для гри у реальному часі краще корг, звучить жирніше, більш операційний та гнучкий у налаштуваннях. Значно білше можливостей ніж у ямахи. Проте якщо ви хочете фанерами користуватися, то краще буде ямаха, по скільки там і мр3 плеєр є, і фанер під ямаху білше написано(міді). |
vovan7bud | 7 Лютого 2012, о 17:44 |
Користувач |
дякую Романе я бачив ваше відео! клас!! по темі( відео демонстрації ) після чогой задумався про ра500 , тобто міді файли для корга і для ямахи різні ?? щодо мп3 не цікавить..
тільки я незрозумів нарахунок міді ??
|
romamuz | 7 Лютого 2012, о 17:47 |
Користувач |
Дивлячись для чого. Для гри у реальному часі(маю на увазі що польку-марш-вальс можна і на ямасі псс51 грати, але щось білше то ні. Я наприклад 70% свого репертуару граю на коргпа500) краще корг, звучить жирніше, більш операційний та гнучкий у налаштуваннях. Значно білше можливостей ніж у ямахи. Проте якщо ви хочете фанерами користуватися, то краще буде ямаха, по скільки там і мр3 плеєр є, і фанер під ямаху білше написано(міді). Але всеодно вирішувати вам, бо мені корг краще звучить за ямаху, а комусь навпаки-це вже справа смаку. |
romamuz | 7 Лютого 2012, о 17:52 |
Користувач |
Дякую за схвальні відгуки, тут можете послухати гру у реальному часі під час роботи на весіллі(граю я+моя дружина співає): http://www.minus.lviv.ua/albums/audio/romamuz/korg-pa500-zhyva-gra/ А фанери з ямахи для корга потрібно підганяти, тобто корг читає їх але звуками "дженерал міді", потрібно змінювати інструменти та налаштування ефектів(хоча це робиться дуже просто, навіть у процессі програвання). |
tarapunka | 8 Лютого 2012, о 02:04 |
Користувач |
з Па 500 проблеми в сенсорі бувають... |
vovan7bud | 8 Лютого 2012, о 04:41 |
Користувач |
з Па 500 проблеми в сенсорі бувають... тоді корг ліпше новий ..хочаб гарантія буде |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти