Любомир Жила | 8 Лютого 2012, о 21:39 |
---|---|
Користувач |
Друзі! Гурт досить давній очевидно. Неперевершена легкість вокалу. Є підозра, що прописана одна людина. В треку "Забава аж до рання" - на початку - І. Сітарський. Всі ми користувалися і користуємося дотепер цими фонограми. Подібних є багато на сайті. Хто мене розуміє, той з легкістю впізнає цей почерк. Дуже хотілося б знати, хто автор фонограм, що за клавіша і хто співає. А сам я колекціоную ці старенькі фонограми. Будь ласка, в кого є щось подібне, пишіть!!! Ось тут дві пісні в моїх аудіозаписах: 1. Забава аж до рання 2. Ліщинонька http://minus.lviv.ua/albums/audio/lubchyck/dopomozhit-rozpiznaty-gurt/
|
Yulianovich | 9 Лютого 2012, о 23:28 |
Користувач |
Залийте в свій профіль ці фонограми. Користуйтесь наданими сервісами порталу. |
Любомир Жила | 18 Лютого 2012, о 13:46 |
Користувач |
Залив. Ось тут: http://minus.lviv.ua/albums/audio/lubchyck/dopomozhit-rozpiznaty-gurt/ |
Богдан Іванишин | 22 Лютого 2012, о 09:12 |
Адміністратор |
Любчик, аранжувальників на даль не знаю, але маю підозру, що зроблені на Roland серії JV - 35 або 50.... Моє припущення |
Любомир Жила | 22 Лютого 2012, о 11:05 |
Користувач |
Дякую, Бодя. Мені щось видається, що по вокалу - дуже схоже на Пителя??? |
unclehaphap | 22 Лютого 2012, о 11:34 |
Користувач |
Припускаю, що це все таки XP50 чи браття... |
Ромко Тістик | 27 Лютого 2012, о 14:36 |
Користувач |
Мені тоже на 90 процентів здається шо це Володя Питель |
Андрій Куропась | 30 Листопада 2012, о 21:02 |
Користувач |
Так це Володимир Питель |
Любомир Жила | 6 Лютого 2013, о 14:02 |
Користувач |
Дізнався! Фонограми ці писав Бодя Юр на ХР-50, який тепер в Австралії. Будь ласка, якщо в когось є щось подібне, пишіть, бо на сайті є цих фонограм багато, але на жаль відшукати їх дуже важко серед моря варіантів. |
Любомир Жила | 6 Лютого 2013, о 14:03 |
Користувач |
А співає дійсно Володя Питель і колишній гурт "Зорепад" |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти