Serjoga | 10 Лютого 2012, о 13:36 |
---|---|
Користувач |
підкажіть будласка хто працює на єфх8,як для співу вистроїти процессор ефектів.хто яким користується.(портібен хол) буду вдячний |
Назар Рибак | 10 Лютого 2012, о 15:24 |
Модератор |
В нас був такий пульт, продали його якраз через процессор ефектів, як не крутили все одно нічого не виходило. Можна сказати що там не можливо накрутити нормальний ефеект! |
Zh_serhij | 10 Лютого 2012, о 16:07 |
Користувач |
для співу включай третій ефект (вокал холл), як на мене він там оптимальний із всіх, що там є. Фіолетовий фейдер - став на ноль. А в майбутньому - купляй ревер окремо і буде тобі щастя! |
Serjoga | 10 Лютого 2012, о 17:13 |
Користувач |
дякую за пораду попробую сьогодні 3.хол |
Zh_serhij | 10 Лютого 2012, о 18:15 |
Користувач |
http://minus.lviv.ua/albums/audio/Zh_serhij/albom-zhserhij/1375/ Serjoga , тут наша вокалістка співає через третій ефект (вокал холл). Можеш послухати! |
Serjoga | 10 Лютого 2012, о 23:08 |
Користувач |
zh_serhij СКАЖІТЬ БУДЛАСКА ТРИ РОЗОВИХ РЕГУЛЯТОРИ ЯК ЇХ СТАВИТИ.БО НЕМАЮ ЯК ПРОБУВАТИ. |
Serjoga | 10 Лютого 2012, о 23:15 |
Користувач |
Zh_serhij я слухав ваш запис мені подобається чи немоглибви описати все як увас настроїно,буду вдячний. |
Zh_serhij | 11 Лютого 2012, о 08:59 |
Користувач |
Та я особливо нічого не строю, там не має чим крутити. ТРИ РОЗОВИХ РЕГУЛЯТОРИ - ставлю на 2-гу годину. Фіолетовий фейдер - ставлю на ноль. Вірніше ставив, бо вже ним не користуюсь. Лексікон - це такий ревербератор, в якого холл майже не відчувається, що дуже класно для концертного використання. Якщо ви шукаєте такий "довгий", сипучий холл, як у алесісах, то ви його там не знайдете. В мене два знайомих начитавшись, що Лексікон це дуже крутий ревер, покупляли їх, а через місяць вже продавали і купляли алесіси мідіверби. Може просто привичка...
|
Zh_serhij | 11 Лютого 2012, о 09:25 |
Користувач |
http://minus.lviv.ua/albums/audio/Zh_serhij/albom-zhserhij/1377/ Тут весільний варіант ревербератора. ІМХО. Гурт мені не відомий. |
Serjoga | 11 Лютого 2012, о 09:47 |
Користувач |
Zh_serhij я вам дякую.мені більше подобається легенький хол щоб незабивав вокал слова.той варіант у пісні "Квітка душа"супер більше нічого непотрібно.я вам дуже вдячний. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти