Bogdan Nestor | 17 Лютого 2012, о 14:15 |
---|---|
Користувач |
Я чесно кажучи продаю свій самограй 910, і задумався над двома клавішами..кронос і мотіф , сам дуже зважливо обдумую, але я для студії а не для живяка. Якщо універсальна робота, то для цього я би радив якраз m50, чи ес...там навть молоточкова клавіатура є в модельному ряді....Ше розгляньте як варіант Juno...то кожен під себе підбирає.... |
unclehaphap | 17 Лютого 2012, о 14:29 |
Користувач |
Знайдеш за 1200 - забирай одразу. Для чого офтопити?
Див. п. 1.
У всіх виробників в серіях присутні 88 кл. версії. Але ти знову не почитав початкових умов. Або не знаєш, що напівзважена клавіатуара та молоточкова є зовсім різні речі. І коштують відповідно з виходом за межі бюджету....
Яка саме модель? 6/60/106/Alpha Juno1/Juno2/D/Di/G/Gi? |
Bogdan Nestor | 17 Лютого 2012, о 15:31 |
Користувач |
Яка саме модель? 6/60/106/Alpha Juno1/Juno2/D/Di/G/Gi? От іх всіх і можна розглянути У всіх виробників в серіях присутні 88 кл Не у всіх....у самограях серії пср чи па..наприклад.... напівзважена клавіатуара та молоточкова є зовсім різні речі "Дякую шо підсказали, а то я до останнього сумнівався" ))) |
unclehaphap | 17 Лютого 2012, о 15:42 |
Користувач |
Ти всіх їх пробував? Можеш кілька вражень сказати? Бо я у своєму розвитку пропустив 6/60/ та Gi. Решту так чи інакше пробував. І знову нагадую, що мова почалась з 76 кл. інстр. Всі Джуни - 61 кл.
У даному контексті самограї не розглядаються. Але для розширення кругозору: http://www.korg.com/pa588
Завжди радий допомогти :) ... |
Bogdan Nestor | 17 Лютого 2012, о 15:50 |
Користувач |
А ну той па588...я шось про нього забув.... Я про те що так категорично не варто висловлюватись...Надіюсь на серію тайрос, ви мені не пришлете шось подібне на 88)))) Ні я всі не пробував, навіть більше скажу прбував тільки D і G...І "пробував" це поняття розтягнуте. Ви ж не всі синтюки перепробували і нюанси в них, чи не так? Я думаю багато чого вам з першого погляду не видається за істину... Тим більше є купа ресурсів на яких можна прочитати, послухати та перглянути ту чи іншу інформацію. |
unclehaphap | 17 Лютого 2012, о 15:53 |
Користувач |
Богдане, є бажання "розлого" побесідувати - ласкаво просимо в приват, а тут будемо по суті поставленого запитання... |
Bogdan Nestor | 17 Лютого 2012, о 16:11 |
Користувач |
Так я так і роблю. Але мені вічно предоставляють недостатки в мому контексті речення. |
Богдан Іванишин | 17 Лютого 2012, о 19:14 |
Адміністратор |
Хлопці, спокійно! Ви є всі молодці! Активні форумчани! А в деяких "офтопних" суперечках навіть розвязюється істина! Богдане Все ОК! Пиши до Хапка в приват - багато чого дізннаєшся нового! |
pete fedyshyn | 18 Лютого 2012, о 11:02 |
Користувач |
Цікаво чому ніхто не пропонує Korg Triton? чи Roland XP? |
unclehaphap | 18 Лютого 2012, о 11:51 |
Користувач |
Бо були запропоновані Korg Trinity та Roland JV90 :) ... |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти