Юрій Цьосенко | 13 Лютого 2012, о 22:07 |
---|---|
![]() Користувач |
|
sergejkushnir | 13 Лютого 2012, о 22:55 |
![]() Користувач |
Інструмент для дітей. Хоча й незрозуміло навіщо клавіші зменшувати в розмірах, Це якось зовсім не по дорослому для корга Нагадує стареньку Ямаху PSS 51
|
sergejkushnir | 13 Лютого 2012, о 23:01 |
![]() Користувач |
Для того чтоб просто включить питание и заниматся музыкой где нибудь на природе, подойдет и такой http://www.musiclife.kiev.ua/shop/sintezator-medeli-a-800.html |
romamuz | 14 Лютого 2012, о 13:07 |
![]() Користувач |
Так, цікаво, псс від корга. Хоча характеристики не погані. Це можна взяти про запас, на весілля, у кишеню. Але прикольно. |
unclehaphap | 14 Лютого 2012, о 13:16 |
![]() Користувач |
"В кишеню взяти" є цікавіші девайси: |
romamuz | 14 Лютого 2012, о 17:01 |
![]() Користувач |
Доречі, я зі свого айфона робив радіо-мікрофон, виходило непогано, тільки затримка була. А про ці примочки до айфона я знаю, класна штука! |
Віталік Вус | 26 Травня 2012, о 00:54 |
Користувач |
До речі,може хто ше не в курсі-се диво інженерної мислі з"явилося в продажі,Львів,маг."Трембіта".Був,щупав.Пощупати раджу всім:-),згадаєте молодість (багато хто з вас свого часу працював на PSS51,правда?).Прикольненький апарат,але влізти між кл..(хто-небуть знає в Українській мові зменшувано-пестливу форму слова "клавіші"?:-))) то є повний моветон.Хах,хто мені пояснить,на яку ЦІЛЬОВУ АУДИТОРІЮ розрахований цей девайс?Діти?Та ну,за серйозний функціонал.Карлики?Та скільки їх там,я ще ніколи не чув про лабуха-карлика.Так що тоді? |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти