Wolodimir Yavorskiy | 14 Лютого 2012, о 09:21 |
---|---|
Користувач |
Чув якось такий ЖАХ. |
Богдан Іванишин | 14 Лютого 2012, о 09:45 |
Адміністратор |
Про таке вперше чую, можливо тому, що за "гостя", в останнє на весіллі був, напевне років 5 тому назад... Але якщо хтось таке робить, то не знаю чи є відповідний лікар в медецині, щоб від такого вилікував... Абсурд, інакше не скажеш! |
Ігор Борик | 14 Лютого 2012, о 10:10 |
Користувач |
Ось тут ми побалакаєм . Якщо ви використовуєте фонограми, замість того щоб хоч приблизно відворити пісню, вам машинка не потібна. На польки, вальси - можна обійтись. Є купа речей в яких без машинки не обійтись. Не відсилайте нікого до лікарів, а самі спочатку сходіть (караокерство напевне залежність). Я знаю багато гуртів які використовують ритм-машинки. Одні грають через міді з синтезатором, інші бубнять куди попало ( і тут я з вами згоден) а інші використовують де треба. Тут все залежить від рівня майстерності. |
Богдан Іванишин | 14 Лютого 2012, о 10:35 |
Адміністратор |
Шановни Ігор Борик! Не відсилайте нікого до лікарів, а самі спочатку сходіть (караокерство напевне залежність) Таку цитату можна розцінити, в мою адресу як хамство і не повага! Коли мені треба піти до лікаря, я у Вас точно не буду поради просити! Читайте уважно пост Топікстартера! А потім мій! Я написав узагальнено і абстрактно, нікого особисто і нікому, на ніщо не притякаючи! Довгий час грали під ритм машинку, яку я сам прописував і включав, граючи при тому на бас гітарі! А ті люди які включають машинку для понтів, як написав топікстартер, то таки діагноз! Чи може Ви вважаєте що ні ??? Повірте, залюбки би з Вами позмагався на відкритому сейшені! А потім після "змагань" непевне би треба було оцівняти, про кароокерство...
|
Ігор Борик | 14 Лютого 2012, о 10:48 |
Користувач |
Бувають такі музиканти, які використовують ритм машинку як допоміжний інструмент (переходи, збивки...). Це настільки неточно, загососно відбувається, що аж вуха ріже!!!
навіщо тиснути на ритм-машинці ті кнопки? Для вигляду ? Все це робить синтезатор. Але якщо хтось таке робить, Я все правильно написав. Навіщо ставити синтезатор ,і щось там тицькати, якщо все робить ноутбук ? Змагатись ні з ким не буду, це дитячий садок. В кожного свій рівень. |
Богдан Іванишин | 14 Лютого 2012, о 10:50 |
Адміністратор |
Ви забули просто цитату на мою адресу... В хамовитій формі! |
Ігор Борик | 14 Лютого 2012, о 10:58 |
Користувач |
Пане Бедзю не хотів вас образити, напевне вам треба було уточнити що ви маєте на увазі під словом "таке". Тема називається "Чи ще використовують ритм-машинку?", я зробив висновок загальний. |
unclehaphap | 14 Лютого 2012, о 11:34 |
Користувач |
Олеже, все таки ви замало подумали перед створенням теми та й аргументів не припасли достатніх. Те, що ви пишете про "неточно" і "заголосно" відносно лише однієї ритм-машинки - то є, принаймі, однобоко. Я теж не раз чув як заголосно і неточно співали, як криво і незграбно грали на гітарах, як духовики "задували" всіх. То що, заборонити всі інструменти, крім самограйки та ноутбука? Це вирішить проблему? Ні, не вирішить, бо самограйки деколи програмують такі ж глухуюваті люди, а в ноут потім записують фонограми, зіграні кривими стилями, що запрограмовані рахітами. Почати треба з: 1. Культури гри, бо того в нас нема зовсім. Є дороге обладнання, є люди з достатньою технікою, є велике бажання грати. Але нема поняття як то заграти смачно, з драйвом, єдиним "качем". Щодо клавішників, то багато хто не має уявлення про реальні прототипи інструментів, звуками яких вони грають. Мова йде про звуковидобування, штрихи, теситуру, поліфонію, конструктивні особливості та ін. В результаті акордеон з "підтяжками" в тон, акорди в духових соло, стакатні браси, клавішні мелізми та форшлаги, які нереально відтворити на живих інструментах. 2. Основ звукорежисури. Музиканти переважно люди "універсальні", "розбираються у всьому одразу", тільки результат інколи плачевний: ділею стільки, що його вже можна вважати повноправним учасником колективу. Він заважає всім, робить зі звуку кашу. Зате класно, бо не чути лажі. Господині ховають помилки під майонезом, лікарі - під землею, а лабухи розмазують ділеєм. Про баланс інструментів згадується тільки на початку заходу. Далі починається "гонка фейдерів" - в кого більше волюму. Перемагає той, хто до початку змагання виставив на інструменті мінімально можливий. Звести мінімально бас з бочкою та інші інструменти між собою, аби не заважати один одному - за межею реальності. З інформацією зараз немає проблем: все взнається більш, ніж просто. Та от стан речей залишається сумним... Щодо ритм-машинки як окремого інструмента, то насмілюсь перепитати топікстартера, чи він її хоч раз чув, не кажучи вже про живі барабани. Звісно, що самограйка то є супер, бо: а) вже все є і нічо не тре платити додатково. б) інструменти більш-менш вже причесані для спільного використання. Та коли приходить зовнішнє джерело звуку - у непідготовленого хом'яка починаються проблеми, бо тре програмувати/жебрати інформацію та звести це все разом на пульті докупи.
От такі факти та роздуми. Поява такого топіка вже якось навіть не дивує... |
unclehaphap | 14 Лютого 2012, о 12:36 |
Користувач |
Лажа є лажею незалежно від того, хто і на чому залажав. Чого ви причепились до ритм-машинки?
Не менш уважно читайте мою відповідь :) Яка різниця, на чому людина НЕ вміє грати? |
Ігор Байцар | 14 Лютого 2012, о 19:31 |
Користувач |
Чув як на ритм-машинці грають хлопці з Городка (гурт СТАРИЙ ПАРК) - просто клас. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти