unclehaphap | 18 Лютого 2012, о 16:46 |
---|---|
Користувач |
Ніяких складнощів нема. У приймаючому пристрої параметр Clock (чи схожий) ставимо в Midi (чи Ext) і все живе разом і ніяких розбігайчиків нема. Звісно, що метр паттернів повинен бути однаковим. |
Богдан Іванишин | 19 Лютого 2012, о 03:33 |
Адміністратор |
Добре! Шановні друзі а де жива "лаба".... ???? Поясніть може шо не розумію... Звідки звучить бас ??? Ага зара скажуть з клавіші самограйки.... То виходить проста гра з автоаконементу просто з барабанами кращими, чи що... ??? В живу - це вживу! Як каже Ігор! Має бути басист, бо то все є далі шаблонно...
PS. От взяв би їх вокаліст басєчу гітару було би набагато цікавіше, і клавішнику легше би було... |
Yulianovich | 19 Лютого 2012, о 13:33 |
Користувач |
Бедзю, тим кого влаштовує бумкання самограєчного басу, на рахунок шаблонності говорити марно. Як і починати з ними розмову про вподобання до звуку Прецишина, чи Ворвіка. Одним словом "бум-бум" і вже добре. Ігор Байцар, окупність інструментів закінчується на невисокому рівні. За грання на Скваєрі і Страті кастом шоп платять однаково. Але тут починається розділ між заняттям музикою і заробітчанством. |
Ігор Борик | 19 Лютого 2012, о 13:48 |
Користувач |
Хто б говорив про бумкання ... |
Ігор Байцар | 19 Лютого 2012, о 21:15 |
Користувач |
Ігор Гарвас з вами згідний, але кожному заробітчанину - своя ціна, і вона повинна відповідати якості його роботи. Не окупність інструменту повинна грати роль а імідж музиканта який на цьому інструменті заробляє. |
Володимир Матвійчук | 19 Лютого 2012, о 22:42 |
Модератор |
Як і починати з ними розмову про вподобання до звуку Прецишина, чи Ворвіка. Ігор Гарвас, я мрію відлабати халтуру на musicman stingray, хоча це й варварство :)) Він такий густий, м'який та соковитий :)) А от Презішн мені не до вподоби, хоча й маю вдома презішноподібного сквайра. |
Богдан Іванишин | 20 Лютого 2012, о 04:41 |
Адміністратор |
Я в першу чергу, мав на увазі про то, що колектив, в якому стоїть на сцені четверо музикантів, виглядає не дуже рентабельно. (Даруйте) Я все таки за оптимізацію! Ну уявіть собі, стоїть четверо - а грає двоє! Ну якось не логічно! Логічно мало би бути на мою думку так: хто включає драм машинку, мав би грати на басі, а хто стоїть з перкусією - на будь-якому соловому інструменті, бажано духовому! (сакс труба),... Уявіть собі як би звучала така "кантора" з таким ПРАВИЛЬНИМ , як на мою думку підходом! |
Ігор Борик | 20 Лютого 2012, о 10:09 |
Користувач |
http://vk.com/video92129758_148233150 - оптимізація . На мою думку вокаліст повинен співати а не грати на саксі, бандурі чи скрипці, гітарист повинен грати на гітарі, клавішник на клавіші, бубніст на бубні. Щоби ПРАВИЛЬНО звучало треба пів "гурту" поміняти або добавити ще двох-трьох, добавити не вийде - оптимізація. Кожен гурт грає так як хоче, чи може. Якщо є четверо однодумців, друзів, навіщо щось міняти, головне щоб гарно звучало і подоблось народу, ми ж для них граємо чи для випускників консерваторії ? Це моя думка. |
Богдан Іванишин | 20 Лютого 2012, о 22:59 |
Адміністратор |
В тому той справа - що в кожного з нас, своя думка! Тому ми всі різні і слава Богу що так є! До речі по Пане Ігор Ваш лінк не працює.... Що Ви там хтіли показати для всіх є загадкою... |
Сергій Габшій | 20 Лютого 2012, о 23:54 |
Адміністратор |
На мою думку вокаліст повинен співати а не грати на саксі, бандурі чи скрипці, гітарист повинен грати на гітарі, клавішник на клавіші, бубніст на бубні Дозволю собі не погодитись, багато світових музикантів суміщають спів та інструмент, наприклад, в Скорпів барабанщик на бек-вокалі, в Квінів Меркурі на клаві і т д, а тримати хлопа з ритммашиною, в той час, коли бас грається з самограя, і вокаліста, який грає на тамбурині - це трохи не логічно, в мене є знайомі лабухи, які тримають такого вокаліста тільки через те, що він кум, і попросити його якось не зручно. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти