Богдан Іванишин | 1 Березня 2012, о 01:47 |
---|---|
Адміністратор |
Перепрошую за розширувач Експандер... Помилився... "Для мене то дикість"! ТО моя думка... |
Богдан Іванишин | 1 Березня 2012, о 01:52 |
Адміністратор |
Ромчик а вокалістам з певними вадами "с-сс-иками", "би-и-и-иками", та "п-и-и-и-и-иками", мікрофон тре підбирати, або просто податися в другий напрямок роботи, якщо не виходить, а не той динамічний непотріб! Як би ти вдало ручки не крутив, ти в режимі живого звуку, не передаш динамічні емоції свого виконання... Прибор в тому як раз тобі поможе! |
pete fedyshyn | 1 Березня 2012, о 09:24 |
Користувач |
Не згоден з І.Гарвасом, що всі професіонали користуються на концертах компресорами |
Yulianovich | 1 Березня 2012, о 09:45 |
Користувач |
pete fedyshyn, ну то викладіть посилання на райдери з імпут листами, де відсутня динамічна обробка на голосі. Я про таких не чув. |
Юрій Рейпаші | 1 Березня 2012, о 12:05 |
Користувач |
pete fedyshyn має на увазі себе :) |
Володимир Куцик | 1 Березня 2012, о 12:31 |
Користувач |
Можна на вокалі використовувати компресію але в розумних дозах. Тай перехід пороговий має бути плавним (тобто кні - мякий). Він не повністю повинен забирати динаміку а тільки трішки її згладжувати - тоді і вокал буде краще посадженим в мікс. Все треба робити без фанатизму. Бодя ти ж завжди на студії на вокалі використовуєш компресор. Він підтягує вокал на передній план (разом з барабанами та басом). Вокал - це теж основа міксу. |
pete fedyshyn | 1 Березня 2012, о 13:10 |
Користувач |
п.Ігор! Завжди про щось дізнаємось вперше. Для прикладу райдер колективу О.Ваєнги. Можна по різному ставитись до її творчості, але фактом є те, що це найбільш гастролююча співачка СНД яка виступає тільки наживо з колективом 10-13 музикантів! За 2011р - 100 концертів з яких 2 в Кремлі. І в райдері немає жодної динамічної обробки. Тільки гейти для барабанів і еквалайзери. http://vaenga.ru/pages/contacts/ райдер в ворді завантажується. Ваша думка? |
Piano Man | 1 Березня 2012, о 14:15 |
Користувач |
Тоді.можливо хтось поділиться інформацією, прилади яких фірм використовує, і як саме це робить? |
pete fedyshyn | 1 Березня 2012, о 14:27 |
Користувач |
Цікавить щось добре ( 350-500у.о за б у ) чи дешевше? Мусить бути розуміння, що додатковий прилад в ланцюжку, це не плюс для звучання , а мінус, то чи доцільно ставити посередній прилад, який свою роботу виконує на трійку?
|
Yulianovich | 1 Березня 2012, о 16:08 |
Користувач |
pete fedyshyn, переконали, здаюсь! Переглянувши десятки райдерів я не зустрічав відсутність бажання мати компресори на вокалі, а з'ясувалось що є. Галичанин, якщо думаєте що існує "рецепт" виставляння ручок на приладі, то цього нема. Всі параметри виставляються під голос, обладнання, музичний смак та музичний матеріал. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти