Yulianovich | 13 Березня 2012, о 20:05 |
---|---|
Користувач |
Бедзю, битву виграє той, хто краще зі смаком і професійно зуміє це все використати. Незалежно чи буде це Ketron SD1 чи korg pa 1x pro. Криворукому клавішнику інструмент і з десяти рази більшими можливостями не допоможе. |
Богдан Іванишин | 13 Березня 2012, о 20:37 |
Адміністратор |
Та це ясно... 100% правда! Я мав на увазі цифри... |
pete fedyshyn | 13 Березня 2012, о 21:43 |
Користувач |
Цифри це обєктивно, особисті враження(жирно, плотно,обємно і т.д.)-це субєктивно. Може в когось склалось враження, що я проти Кетрона? Ніскільки. Суперовий інструмент. Але питання було що краще для весіль, на мою думку -Корг. І я не почув ЖОДНОГО аргументованого заперечення, крім побажань читати мануали. |
Богдан Іванишин | 14 Березня 2012, о 09:16 |
Адміністратор |
І я не почув ЖОДНОГО аргументованого заперечення, крім побажань читати мануали. - Мудро! Дякую Пете і Ростику! Гарна була розмова! )) |
Павло Рогач | 19 Лютого 2017, о 16:34 |
Користувач |
А Я НАСЛУХАВШИСЬ ЦИХ ДВОХ ІНСТРУМЕНТІВ ВИБРАВ КЕТРОН. |
tarastvtsalo | 4 Березня 2017, о 00:48 |
Користувач |
Я працюю на па1х про еліт вже рік. Інструмент супер. Кому що сь потрібно по даномі інструменту дам пораду чи підкажу без проблем. |
Сергій Чепига ... | 17 Березня 2018, о 17:31 |
Користувач |
На мою думку, Корг навіть близько в порівнянні з Кетроном не стоїть. Тут діло в кого який смак.... Якщо з професійної точки зору, то Кетрон взуває зі свїми параметрами оці халтурні самограйки Корг 1х про і т.д. це треба бути вже повністю глухому, що б не чути різниці... У Корга наприклад, зніміть всі ці (мильні) ефекти (ревер, дилей, хорус і т.д.) і послухайте.....то там тембру звуку практично взагалі нема, а суцільний синтез. У Кетрона все натуральне і ще по плотностсті Кетрон на 10 голів вище.... Як можна не чути елементарних речей????? Тут і близько бесіди не може бути про Корг. Це особисто моя думка, обрунтована власними переконаннями і неодноразовим порівнянням різних інструментів Корг......
|
Богдан Іванишин | 18 Березня 2018, о 12:16 |
Адміністратор |
О, починається) Сама тема некоректна, вона буде породжувати флудний маразм! |
Jd | 18 Березня 2018, о 22:03 |
Користувач |
https://www.youtube.com/channel/UC8TRpk5pM88lWWEJcJkqLrA |
Йосип Климів | 5 Вересня 2018, о 15:41 |
Користувач |
Кетрон звучить набагато краще, і правильніще. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти