flehs | 10 Березня 2012, о 20:13 |
---|---|
Користувач |
Маю акустику EV ZX4,хочу придбати саби а які не знаю,хотів брати EV sb 122 ось таке питання. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 10 Березня 2012, о 20:33 |
Користувач |
Мав такі саби -явно заслабі |
Yulianovich | 10 Березня 2012, о 20:49 |
Користувач |
flehs, тут на форумі була темка про семінар по Electro Voice, який відбувся минулоріч в Дрогобичі. Там обговорювалися різні кофігурації - перегляньте її. Та і в форумчан є в користуванні ZX-4, думаю відпишуть в темі. |
Андрій | 10 Березня 2012, о 23:14 |
Користувач |
Пасив чи актив цікавить? Який бюджет і для яких цілей? |
sergejkushnir | 10 Березня 2012, о 23:44 |
Користувач |
До ваших ZX із тої ж серії http://www.ultrashop.com.ua/goods_Electro-Voice_ZXA1-Sub.htm Активний, компактний, 700 ват потужності І по ціні нормально |
vikto | 11 Березня 2012, о 11:11 |
Користувач |
Сергій, Ви себе чуете? Чи пишете просто щоб писати.Як можна пропонувати 12дюймів низу, до 15 дюймів топа.Тоді проще докупити ще пару зх4. До зх4 або лайф або тур. |
pete fedyshyn | 11 Березня 2012, о 13:37 |
Користувач |
Сергій фахівець широкого профілю і він знає, що на низькочастотний діапазон припадає близько 70% потужності, тому до 15-ки топа 12-ка саб в самий раз |
flehs | 11 Березня 2012, о 16:52 |
Користувач |
Шановні дякую за відгуки,да хотілось щоб це було мобільно,і щоб звучало пристойно,для роботи столова , кафе і тд,інколи вулиця 100 чоловік. Цей малюк ZXA1-Sub. самий раз,але як ві буде звучати із топами ZX4? |
Андрій | 11 Березня 2012, о 18:39 |
Користувач |
До EV ZX4 треба підбирати суб 15” або 18”. Кажуть, що 15” краще для залів, особливо для «плиточних», і бас у нього з «толчком» Саб з 18” динаміком звучить «глибше», об’ємніше. Але це вже питання смаку. Для роботи у мали та середніх весільних залах, для того щоб розкрузити EV ZX4 по низу, підійде активний саб з динаміком 600-700 Вт RMS та хорошим тиском.(Зауважте, що часто виробники вказують потужність вмонтованого підсилювача, і дуже часто пікову!!! Тут слід бути уважному) Ми порівнювали на виставці EV ZX4 з одним TX1181 (напряму, без активного розподілу) та з ELX 118P. Перший варіант звучав відчутно краще. Спитай Руслана Кузьо з нашого форуму, він використовує такий комплект і задоволений. Тепер з власного досвіду. Маю на господарстві самопальний активний суб (маю давно, ще до того, як купив EV ZX4) Параметри суба: динамік Electro-Voice 18”, 400 Вт RMS, і монтований підсилювач Park Audio DX700MB (700Вт). Для середніх залів вистачає, а от для великих весіль – маловато. 4-5 метрів перед колонками звучить дуже добре, а от 10 – 15 метрів уже не то. Відчувається брак тиску, ну і те, що зроблено не по виміряних параметрах. Заводське є заводське! Але взагальному з сабіком набагато краще. Слід врахувати, що EV ZX4 самі по собі мають хороший мід-бас, і їм не так вже й багато треба, щоб їх розгрузити. Варіант ZXA1‑Sub я б на вашому місці не розглядав. По перше - там 12”, по друге - слабий тиск, по третє - замало потужності. Я ближчим часом хочу купляти собі фірмовий суб до ZX4. Наразі розглядаю такі пропозиції RCF ART 905AS (http://tic-tac.kiev.ua/link_descr/5522) та JBL PRX618S-XLF( http://soundmaster.kiev.ua/shop/aktivnyj-sabvufer/jbl/prx618s-xlf)
У RCF зверни увагу на розміри. Можна сміло перевозити у невеликому транспорті JBL PRX618S-XLF має мій колега, використовує з двома PRX615 або PRX612. Каже, що вистачає по вуха. Вдалого вибору!
|
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 11 Березня 2012, о 18:40 |
Користувач |
Передзвони і я тобі розкажу шо і як не по картинках в інтернеті чи по чужих , пересказаних відгуках (мав десятки активних EV ,DYNACORD , ZECK ,RCF і тд) 0674961501 |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти