Yulianovich | 16 Березня 2012, о 05:18 |
---|---|
Користувач |
А коли просто поцікавитись цінами, то інформація прихована. Чергова контора "Рога и копыта". |
юрій радецький | 16 Березня 2012, о 10:19 |
Користувач |
сегею а комплекта маг яка ціна
|
sergejkushnir | 16 Березня 2012, о 16:35 |
Користувач |
Якщо просто поцікавитись цінами, то роблю дешевше як в будь якому інтернет магазині на 10%. От і пощитайте наскільки буде дешевше при купівлі 2х колонок сумою 7600гр - 10% скільки грошей залишається в гаманці.. І задавайте свої питання в приват а не по форуму, якщо щось по суті цікавить. |
Дмитро Сергієнко | 16 Березня 2012, о 16:51 |
Користувач |
Люди добрі майже у всіх магазинах роблять знижку 10 % а то й більше,якщо сказати,що не вистачає грошей.....А ці "дилери"...це ...самі розумієте! І взаналі я питав про СКВ |
sergejkushnir | 16 Березня 2012, о 17:07 |
Користувач |
А якщо щей поплакати, то взагалі безплатно. Так - так. Сказанув як мала дитина
|
pete fedyshyn | 16 Березня 2012, о 17:11 |
Користувач |
І взаналі я питав про СКВ Питай про що хочеш, а Сергій розкаже про МАГ |
sergejkushnir | 16 Березня 2012, о 17:15 |
Користувач |
pete fedyshyn. Що у вас за манера. кожен раз підстрікати Купи слона, Купи слона, Купи слона.
|
Дмитро Сергієнко | 16 Березня 2012, о 17:23 |
Користувач |
Сергію..не бдьте хитрими і впарюйте і несіть брєд комусь іншому про свої знижки . У будь-якому магазині роблять знижку...І не треба промивати людям мізки,поки всі ще тут психічно здорові.))))) Я сам часто купую в інтернет-магазинах і кажу,що роблять знижку- скрізь!!!! |
sergejkushnir | 17 Березня 2012, о 00:25 |
Користувач |
Так! На BIG 1000 можуть і 40% знижку робити. Я в курсі. Бо цього лейна крім вас Дімон ніхто не купляє. Хто сказав що я хитрий? Чи вам це так показалось? Я зрозумів що тут всі психічно здорові. Я читаю ваші темки і сміюсь як ніби то дивлюсь шоу ФАЙНА ЮКРАЇНА. |
Дмитро Сергієнко | 17 Березня 2012, о 10:09 |
Користувач |
гггг..не переконуйте себе...всеодно я купував навіть 2 підсилювачі парк мені більше 1 тис грн. скинули |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти