Ігор гурт ... | 15 Березня 2012, о 18:51 |
---|---|
Користувач |
Усім привіт!Хто стикався з цим мікрофоном?Є можливість придбати цей мікрофон на студію для запису вокалу по хорошій ціні,але ніколи не писав в мікрофони Rode,знаю що бренд але всетакі хочеця почути думку професіоналів.Дякую всім хто відгукнеця! |
Богдан Іванишин | 23 Березня 2012, о 01:22 |
Адміністратор |
Чудовий мікрофон! Володіємо ним вже місців два, задоволені на 100%! Виробник Австралія... Комплектація хороша - Павук, поп фільтр, кабель, чохол. Як на мене дуже вдалий вибір! Дуже тепле істинне звучання! Роде взгалі то на любителя, але я якраз і виявився тим любителем! Напарник мій теж у захваті від нього! Рекомндую! Тут на форумі мають такий самий Бодя Нестор і Володимир Куцик! Теж наскільки мені відмо задоволені тим майком... |
Ігор гурт ... | 24 Березня 2012, о 00:57 |
Користувач |
Я теж вже трохи їм пописав вокал і теж в захваті,вокал лягає в мікс просто класно!!!Дякую за відгук!!! |
nagrash | 25 Березня 2012, о 23:20 |
Користувач |
Хороший мік. бери не пошкодуєш ! |
Ігор гурт ... | 1 Квітня 2012, о 16:53 |
Користувач |
Вже взяв!Дякую за допомогу!!! |
Bodiax | 13 Липня 2014, о 18:51 |
Користувач |
А я недавно прикупив до колекції старенький NT-1. Цей взагалі звучить на голову вище. |
Богдан Іванишин | 3 Січня 2015, о 02:13 |
Адміністратор |
А я недавно прикупив до колекції старенький NT-1. Цей взагалі звучить на голову вище. Я дуже за Вас щиро радий, але це думка цілої гурми людей, чи власне тільки Ваша ?? |
Володимир Матвійчук | 3 Січня 2015, о 02:39 |
Модератор |
Bodiax, чим? Тим що 2а має три направленості, а 1 - одну? Ось і уся різниця :) |
Bodiax | 3 Січня 2015, о 10:49 |
Користувач |
Я маю наувазі старий NT1, самого першого випуску. А для "направленостей" у мене є інший мікрофон. |
Володимир Матвійчук | 3 Січня 2015, о 13:34 |
Модератор |
ну так похваліться записами, а не наявністю :) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти