Віталік Вус | 16 Березня 2012, о 19:35 |
---|---|
Користувач |
Доброго вечора,шановні.Може хто підкаже,де у Львові можна прибати резинові наконечники на ніжки (правильно?Не знаю як саме воно зветься) звичайної мікрофонної стійки типу "журавель".А найкраще,якщо хто прямо тут на форумі має їх на продаж.Треба 4шт.Дякую |
Yulianovich | 17 Березня 2012, о 16:44 |
Користувач |
Щось я ніколи не зустрічав щоб продавалось подібне. Та і ніжки в різних виробників підставок різного діаметру. |
Віталік Вус | 17 Березня 2012, о 21:16 |
Користувач |
Стійки ше совєцькі,ви,пане Ігор,такі 100% бачили,а може і користувалися:трубки з нержавійки,трійник алюмінієвий.Хто виробник-хз,та й не виробляють таких років десь 20...Але ті резинки приблизно на всіх стійках приблизно одинакового діаметру.Хоч би щось:-(.Може якось можна зімпровізувати-підібрати щось подібне не зі стійок?Що скажете? |
Yulianovich | 19 Березня 2012, о 00:39 |
Користувач |
Ну що з нержавійки, то малореально. Просто в них покриття дуже якісне. Метал спочатку обміднювали, а потім гальванічно покривали гідно нікелем. Я б стійки від "Вєнца" б сам купив з задоволенням. Сучасні це ... На рахунок тих гумок і не знаю що підказати. Може спробуйте пошукати на старому совковому медичному обладнанні. Колись у Львові робили під "Дінакорд" стійки. Можна сказати що вічні. Єдиний недолік, що ніжки закручувались на різьбу. Мав таких дві, то "профунькав", про що дуже шкодую. Сучасні з тонкостінних трубок, та і метал не той. |
Віталік Вус | 19 Березня 2012, о 01:04 |
Користувач |
Дякую за пораду.То це "Венец"?Описали ви їх точно,хороша річ,надійна.Буду шось думати.А якщо б на радіоринок зганяти? |
Ромко Тістик | 20 Березня 2012, о 07:56 |
Користувач |
Віталік,може попробуй з шланга відповідного діаметру нарізати ,мені хиталася стійка під клавішу,то я вирізав 4 кільця з гумового шланга-і надів з двох боків внизу |
Віталік Вус | 20 Березня 2012, о 15:12 |
Користувач |
Дякую,Романе,але мова про мікрофоонні стійки.Навряд чи шланг допоможе.Хоча... |
Тiнь | 15 Грудня 2014, о 08:10 |
Користувач |
Не морочіть собі голову !!! Візьміть гумові втулки від амортизатора ( жигулі ). Вони складаються з двух частинок , маленткі , крепкі, і налазять на такі розміри трубок аж бігом. А на самопалюну стійку під клавіші, теж поставив втулки від жигулівських ричагів. Трошки обточуєте саму трубку ( тобто робите конусом на кінці) і чуть салідола ( якщо так не залазить) помажте і трубку і саму втулку, і далі йде як по маслу. І виглядає не погано. |
Вадим Тулейбич | 7 Жовтня 2015, о 07:47 |
Користувач |
Пане Василю,дякую Вам! Сам зробив так і доволі симпатично виглядає і як мені здається що буде вже назавжди. |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти