Андрій Шевчук | 20 Березня 2012, о 09:25 |
---|---|
Користувач |
Хто що може щось сказати проці колонки.Потрібно до кінця квітня купити колонки і не знаю які краще взяти.Може хтось порадить щось інше.(приблизно за таку саму суму) |
Артур | 20 Березня 2012, о 11:02 |
Користувач |
Якби ви ще написали ціль вікористання, та бюджет. Якщо нові, я б вам рекомендував брати MAG MD554 - корпус з фанери - 2-х дюймовий драйвер - кращі фільтра - захисна схема на драйвер Звучання краще ніж в MS-серії П.С. Якщо надумаєте нові брати, пишіть в приват, дам декілька порад по придбанню. |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH | 20 Березня 2012, о 11:24 |
Користувач |
Маги це хлам.За такі гроші можу запроронувати електровойс .Дивись в приват. |
Dj_Yura | 20 Березня 2012, о 13:45 |
Користувач |
MIKOLA63 DEMENTSEVICH , всі продавці Електровойсу включно з вами на всіх форумах кричат що МАГ - це хлам. Тому що вам потрібно продавати свої бренди. А на справді МАГ - це хороша акустика, яка свою ціну відробляє повністю, а по надійності дасть фору любому виробнику.
|
sergejkushnir | 20 Березня 2012, о 14:19 |
Користувач |
Саме так! Те що виготовляється в україні зовсім не означає що це хлам,
|
pete fedyshyn | 20 Березня 2012, о 14:49 |
Користувач |
Питання не в бренді, а класі. І в EV і в JBL і в інших є акустика хороша, а є для "шкільної лінійки". Наприклад запитання для "експертів" : Чому ця АС 15-ка більшої потужності і з ширшим частотним діапазоном коштує в 2,3 рази дешевше http://jcs.com.ua/zvukovoe-oborudovanie/akusticheskie-sistemy/passivnye-akusticheskie-sistemy/akusticheskaya-sistema-0 ніж ця 12-ка , меншої потужності ? http://musicalka.com.ua/Akusticheskaja-sistema%20electrovoice-xi1122a85f-p-548675.html?osCsid=2l6c91rt5lvh9l6lv3jdegq610 |
Андрій Шевчук | 20 Березня 2012, о 18:58 |
Користувач |
Дякую, що відгукнулись на моє питання. Якби ви ще написали ціль вікористання, та бюджет. Колонки потрібні для гри на дворі.Для напів живої гри(клавіша,сакасафон,труба,скрипка).Ну і щоб нормально було чути вокал.Бюджет 7-8 тис. |
pete fedyshyn | 20 Березня 2012, о 21:41 |
Користувач |
Щось мовчать "експерти"! Сергій Кушнір, де ви7 |
Dj_Yura | 20 Березня 2012, о 22:34 |
Користувач |
Чому ця АС 15-ка більшої потужності і з ширшим частотним діапазоном коштує в 2,3 рази дешевше - повністю не адекватне запитання |
Артур | 21 Березня 2012, о 08:30 |
Користувач |
Андрій Шевчук, я коли працюю на вулиці, в більшості випадків ставлю топи mag554 з субами mag sub80. Розділені на 2-ві полоси. Звучить досить достойно. І вам би рекомендував спочатку купити топи, а з часом докупити суби.
А всім любителям EV скажу, що кожна акустика має свої цілі використання. - EV я б не ставив десь на сільських весіллях - ремонт динаміків EV є значно дорожчим ніж тих же магів P.S. Хоч і маю в своєму парку обладнання EV ZX5, але в більшості для робіт використовую MAG |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти