Олександр Усік | 20 Березня 2012, о 11:35 |
---|---|
Користувач |
Підкажіть будьласка чи є якийсь віртуальний аналог клавіш Yamaha, Korg, Roland.....і т.п. щоб можна було користуючись міді-клавою і ноутбуком в реальному часі грати? Ну тобто виставив стиль ....інструмент . і печеш собі з акомпониментом...Буду дуже вдячний!!! |
unclehaphap | 20 Березня 2012, о 11:57 |
Користувач |
Realtime Style Performer by Alexander Lotov One Man Band Jammer Live |
Олександр Усік | 23 Березня 2012, о 07:35 |
Користувач |
Дякую! |
МВ | 16 Січня 2013, о 17:11 |
Користувач |
Було б цікаво почитати відгуки про роботу з даними програмами . Мене дуже зацікавила дана тема . Та , на жаль , без допомоги людини яка вже має досвід роботи з таким матеріалом тут не розібратись .. |
Юрко (DJ ... | 17 Січня 2013, о 09:45 |
Користувач |
Для даних програм ще потрібно поставити VST Host та якийсь віртуальний інструмент, або просто програмний синтезатор, бо вони використовують систему синтезу від ОС, а вона, повірте, не сама найкраща. Сам колись користувався віртуальними синтезаторами від Ямахи (Yamaha S-YXG50 v.4.23.14), а також від Роланд (нажаль не пам"ятаю маркування версії). Ставиться та прога просто на вінду і в властивостях вивода звуку в ОС виставити синт по дефолту той який поставив. І тоді ямахівські стилі зазвучать нормально... Описувати принципи роботи з софтом не буду - багато писанини, та всерівно найкраще показати... Тому гугл в руки - мануалів і відео є повно. Тут ссилка на Ямахівський синт (почитайте) - http://www.karaoke.ru/karaoke-systems/software/yamaha-winxp/ |
unclehaphap | 17 Січня 2013, о 13:21 |
Користувач |
Virtual SoundCanvas |
Юрко (DJ ... | 17 Січня 2013, о 14:02 |
Користувач |
О-о-о, точно він!)) Дякую за підказку)) |
Будь-ласка авторизуйтесь для того щоб залишати повідомлення. Увійти